Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

OFICIAL: Bentley va construi un SUV peste 3 ani

23 Iulie 2013 - 12:27
Ilie Toma
OFICIAL: Bentley va construi un SUV peste 3 ani
Bentley jonglează încă din 2012 cu ideea lansării primului SUV în gama, aducând în acelaşi ani la Salonul Auto de la Geneva şi un prim concept care prefaţa un viitor posibil model. Pe parcursul ultimelor 15 luni controversele la acest subiect nu au încetat, iar astăzi britanicii fac anunţul oficial multaşteptat: s-a decis, va exista un SUV în familia Bentley!

Numele oficial al viitorul SUV nu este deocamdată anunţat, dar se menţionează deja că acesta va fi produs la aceeaşi uzină Bentley din Crewe, Marea Britanie, şi va favoriza crearea a peste 1,000 locuri de muncă, spulberându-se astfel zvonurile că modelul ar putea fi produs în Slovacia, acolo unde se produc alte SUV-uri de talie mare ale grupului VW – Audi Q7 şi Volkswagen Touareg. Pentru a se pregăti de producţia viitorului SUV, Bentley va investi 800 milioane de lire sterline în lărgirea şi reutilarea uzinei sale.

Cei de la Bentley ne asigură că viitorul lor SUV va adeveri toate aşteptările pe care le pot avea clienţii de la un SUV cu legendara emblemă pe capotă. „Acesta se va distinge de oricare alt SUV din lume şi va emana adevăratul ADN Bentley” – mai adaugă britanicii. „Viitorul SUV Bentley va fi cel mai luxos şi mai puternic SUV de pe piaţă” – ne mai asigură cei de la Bentley!

Ce credeţi Dvs., are viitorul SUV Bentley şanse de succes?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter