Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ferrari F12berlinetta NOVITEC ROSSO N-LARGO – se poate mai lat de atât?

22 Octombrie 2013 - 11:50
Ilie Toma
Ferrari F12berlinetta NOVITEC ROSSO N-LARGO – se poate mai lat de atât?
Atelierul german de tuning NOVITEC ROSSO demonstrează încă o dată că poate satisface cele mai iluzorii fantezii ai fanilor Ferrari. Deşi un Ferrari F12berlinetta pare perfect în momentul în care părăseşte poarta uzinei din Maranello, cei de la NOVITEC ROSSO declară că mai există loc de perfecţionare.

Atelierul german i-a asigurat modelului un kit aerodinamc agresiv dus până la extrem, care i-a sporit lăţimea cu 110 mm, până la o valoare dementă de 2,050 mm. Aripile puternic evazate au primit roţi forjate de 21 de inch pe puntea faţă şi 22 inch pe puntea spate, încălţate în avelope Pirelli P-ZERO. Toate componentele kitului aerodinamic sunt realizate din fibră de carbon, vopsită parţial în culoarea caroseriei, sau într-o altă culoare contrastantă cu cea de bază.

Suspensia modificată a redus garda la sol cu 40 mm, însă tunerii i-au montat modelului un sistem capabil să ridice puntea faţă pentru trecerea obstacolelor urbane.

Tunerii au schimbat şi sistemul de evacuare al motorului, iar odată cu asta au modificat şi creierii electronici de sub capotă, crescând parametrii imensului V12 de 6.3 litri de la 740 CP şi 690 Nm până la 781 CP şi 722 Nm. Viteza maximă a crescut şi ea de la 340 km/h la 350 km/h.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (22 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter