Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

E 1 aprilie! Ştirile neverosimile vor curge gârlă astăzi!

1 Aprilie 2014 - 08:35
Ilie Toma
E 1 aprilie! Ştirile neverosimile vor curge gârlă astăzi!
E 1 aprilie, iar o mare parte din producătorii auto respectă tradiţia ştirilor neverosimile. Dimineaţa începe cu câteva ştiri deocheate!

BMW anunţă lansarea noii tehnologii Force Injection Booster, care va crea feţe întinse ca în cazul unor accelerări aproape cosmice. La viteze de sub 32 km/h, sistemul cumulează forţele cinetice din motorului maşinii şi le canalizează direct prin sistemul de ventilare a maşinii, răbufnind curenţi de aer cu forţe uraganice spre feţele pasagerilor, creând astfel efectul unor accelerări de hipercar. Nu vă faceţi griji, maşina continuă să se mişte cu aceeaşi viteză de broască ţestoasă, se schimbă doar feţile celor de pe locurile faţă!

Opel anunţă lansarea lui Astra Copacabana, model numit în cinstea renumitei plaje din Brazilia şi creat cu ocazia campionatului mondial de fotbal din Brazilia din acest an. Maşina are steagul Braziliei pictat pe plafon şi alte măiestrii pe partea laterală. Cele mai frumoase decoraţii, vin însă, în interior, unde scaunele sunt tapiţate cu gazon de stadion, lucrate manual, apropo! Motorul turbo de 200 CP se sub capotă va face pasagerii astfel să se înfunde de-a binelea în scaunele de iarbă! Claxonul maşinii sună ca trompetele muzicii Samba pentru cei mai delicaţi sau ca şi renumitelele vuvuzele pentru cei mai năstruşnici.

Podeaua maşinii e acoperită cu nisip de pe renumita plajă Copacapana şi în pachet se includ şi o pereche de şlapi. Maşina mai dispune şi de un aparat de pregătire a renumitei băuturi braziliene Caipirinhas, care curge din acoperiş, fără alcool desigur!

Peugeot anunţă lansarea unui program de personalizare a claxoanelor, prin care proprietarii vor putea să-şi aleagă cele mai ciudate sunete dintr-o mare colecţie, sau şi le vor putea înregistra pe cele proprii. Programul devine disponibil imediat, pentru toate modelele Peugeot, iar cercetătorii britanici de la Peugeot-ul francez îi încurajează pe clienţi să nu se limiteze doar la jazz sau dubstep, ci să-şi dea frâu liber imaginaţiei.

MINI anunţă lansarea noului Cooper T, inspiraţi probabil din recenta lansare a lui Ferrari California T. Doar că în cazul lui MINI litera „T” nu înseamnă Turbo, pentru că MINI are de foarte mult timp motoare turbo, ci TEA, adică ceai. Maşina merge pe un fel de infuzie de ceai, cu o autonomie de până la 60 de kilometri. Pentru o ceaşcă de infuzie. Apoi se mai toarnă o ceaşcă şi maşina mai merge alţi 60 de kilometri. Cea mai ecologică maşină din lume. Doar că britanicii s-ar putea zgârci un pic între ora 5 şi 6 seara, furând ceaşca maşinii şi sorbind în linişte propriul ceai de la ora 5...

E doar începutul zilei! Vom reveni cu noi ştiri senzaţionale de 1 aprilie! Care vi se care cea mai inspirată până acum?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter