Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Corvette Z06 Convertible

14 Aprilie 2014 - 15:05
Ilie Toma
Premieră: Corvette Z06 Convertible
Chevrolet a pregătit o nouă doză de pasiune pentru Salonul Auto de la New York. Americanii vor dezvălui cel mai puternic Corvette decapotabil creat vreodată – noul Corvette Z06 Convertible!

Ca şi coupe-ul cu acelaşi nume, noul model beneficiază de un kit aerodinamic realizat din fibră de carbon, de aripi evazate şi de valori mărite ale ecartamentelor faţă şi spate. Suspensia a fost rigidizată, iar imensul V8 supraalimentat de sub capotă, de 6.2 litri, dezvoltă 625 CP şi 861 Nm. Monstrul mecanic poate fi cuplat atât la o transmisie manuală cu 7 trepte, cât şi la una automată, cu 8 trepte!

Parametrii dinamici ai noului model nu sunt anunţaţi deocamdată, dar creatorii săi sugerează valori identice cu cele ale coupe-ului, întrucât structura iniţială a coupe-ului a fost una suficient de rigidă încât noua decaptobabilă să nu necesite elemente suplimentare de rigidizare odată cu renunţarea la plafon, iar asta a păstrat greutatea la valori aproape identice.

Noul model va fi disponibil cu 3 tipuri de kit-uri aerodinamice şi 2 tipuri de scaune – axate spre confort sau spre sportivitate extremă. Va exista şi un pachet suplimentar de performanţă, numit Z07 Performance Package, care va include un sistem de frâne de carbon şi ceramică Brembo, dar şi anvelope semi slick Michelin Pilot Super Sport Cup. Diferenţialul blocabil electronic eLSD este montat standard pe toate versiunile noului model.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter