Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră la Chişinău: noul Porsche Macan

9 Aprilie 2014 - 09:59
Ilie Toma
Premieră la Chişinău: noul Porsche Macan
Tigrul a ieşit din cuşcă. Noul Porsche Macan, lansarea căruia a fost anticipată de o cutie misterioasă cu inscripţii „Macan” pe ea, instalată în Shopping MallDova, a fost aseară dezvăluit publicului din Moldova.

Cu ocazia dezvăluirii noului SUV sport, Porsche Center Moldova a inaugurat şi un „Porsche Macan Pop Up Store” în incinta Shopping MallDova, la parterul acestuia. Noul Porsche Macan Pop Up Store va activa până la 20 aprilie şi va oferi tuturor celor doritori şansa de a cunoaşte noul Macan pe viu, într-o atmosferă lejeră şi non-conformistă, diferită de cea a unui showroom convenţional. Iar pe lângă asta, aici e expusă spre vânzare şi o colecţie impresionantă de accesorii originale Porsche!

Anume „Porsche Macan Pop Up Store” a fost şi teritoriul dezvăluirii oficiale a noului SUV sportiv Porsche în Moldova. Un număr record de invitaţi, o atmosferă excepţională, elitistă dar în acelaşi timp plină de esenţă – asta a însemnat seara lansării noului model la Chişinău. Au existat elemente care să-i facă să se simtă confortabil pe toţi cei prezenţi – de la cocktail-uri avangardiste şi aperitive rafinate, cu iz de glamour autentic, până la tablouri de decor cu imaginile fondatorilor mărcii Porsche şi a celor mai cruciale momente din istoria mărcii, cu iz de tradiţie, performanţă şi inginerie. Atenţia la detalii a organizatorilor a fost una admirabilă, Porsche Center Moldova având grijă de o integritate excepţională a întregului eveniment, a atmosferei şi a consistenţei lui. Am putea spune cu onestitate că evenimentul de aseară s-a ridicat la rangul unor prezentări de modele din cele mai mari şi mai admirate metropole ale lumii, deşi a fost realizat aici, la Chişinău!

Despre Porsche Macan nu vă detaliem prea multe înaintea testului drive pe care îl vom face în timpul apropiat. Vă putem spune doar că aprecierile noastre maxime pentru designul, silueta şi spaţialitatea şi calitatea ireproşabilă a interiorului ni s-au confirmat încă o dată aseară, pe viu. Cei de la Porsche îl definesc simplu. „Nu e un SUV compact pur şi simplu. E primul SUV sportiv adevărat în segmentul compact”. Suntem siguri că noul Macan va fi un bestseller pe piaţa din Moldova în rândul cumpărătorilor de maşini premium, mai ales că preţurile pornesc de la 53,700 euro pentru versiunea Macan S şi 59,950 euro pentru Macan S Diesel, iar din 2016 vor fi disponibile şi versiunile mai accesibile Macan şi Macan Diesel.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (31 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter