Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota Land Cruiser 200 BROWNSTONE, ediţie specială disponibilă şi în Moldova

25 Aprilie 2014 - 16:34
Ilie Toma
Toyota Land Cruiser 200 BROWNSTONE, ediţie specială disponibilă şi în Moldova
Centrul Toyota Chişinău „Continent” anunţă disponibilitatea versiunii speciale Land Cruiser 200 BROWNSTONE şi pentru Republica Moldova. Ediţia BROWNSTONE aduce o atmosferă de lux desăvârşit pentru cel mai mare offroader din gama Toyota.

Denumirea nu a fost aleasă întâmplător, BROWNSTONE fiind o piatră cu textură de nisip maro, folosită ca un material foarte apreciat în construcţie. Această piatră selectă a fost folosită pentru construcţia celor ma impunătoare edificii şi monumente din marile oraşe ale lumii, devenind un simbol al luxului şi aristocraţiei. Habitaclul ediţiei speciale e căptuşit cu piele maro, iar ambianţa luxoasă e asigurată de un set generos de dotări speciale multimedia şi hi-tech. Printre ele se numără şi primul sistem din gama Toyota care adaptează automat faza lungă şi cea scurtă în călătorii.

De altfel, farurile maşinii au o altă configuraţie pe Land Cruiser 200 BROWNSTONE, fiind amplasate pe fundal negru. Şi calandrul este dominat de culoarea neagră, iar pe plafon şi-au făcut loc bare argintii. Pe montanţii spate e prezentă şi emblema BROWNSTONE.

Toyota Land Cruiser 200 BROWNSTONE e disponibilă atât cu motorul V8 pe benzină, de 4.6 litri, cât şi cu cel diesel V8, de 4.5 litri, ambele cuplate la transmisii automate cu 6 rapoarte. Preţurile ediţiei speciale pornesc de la 78,000 euro în Moldova.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter