Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Lada Kalina Cross, cel mai nou SUV vine din Rusia

24 Iunie 2014 - 12:02
Ilie Toma
Premieră: Lada Kalina Cross, cel mai nou SUV vine din Rusia
Producătorul rus AvtoVAZ a dezvăluit primul său crossover în toată legea – Lada Kalina Cross. Zicem crossover pentru că noul model e cu totul altă mâncare de peşte decât offroaderul compact Lada 4x4, numită în trecut Niva. Aici, la Kalina Cross, e vorba de o arhitectură mult mai uzuală pentru crossover-ele din ziua de azi, cu capacităţi de trecere mult mai temperate.

Noul model e construit, evident, pe platforma lui Kalina, şi a primit gardă la sol sporită şi zone de protecţie din plastic în zona inferioară a caroseriei. Au apărut şi bare de pavilion, iar jantele standard sunt mai mari. Garda la sol, de altfel, măsoară tocmai 208 mm! Distanţele scurte de la axe la extremităţile maşinii par să favorizeze unghiuri foarte bune de atac şi degajare, aşa că noua Kalina Cross s-ar putea dovedi cât se poate de capabilă în offroad!

Interiorul pare să propună combinaţii mai îndrăzneţe de culori. Primele exemplare urmează să fie vândute în toamna acestui an, preţurile urmând a fi anunţate către sfârşitul verii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter