Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Audi prologue Avant, conceptul care dă tonul viitoarelor modele Audi

25 Februarie 2015 - 09:24
Ilie Toma
Premieră: Audi prologue Avant, conceptul care dă tonul viitoarelor modele Audi
Audi dezvăluie astăzi nestingherit formele conceptului evoluat prologue Avant, care are un rol extrem de important, de a da tonul pentru viitoarele modele Audi, mai ales pentru viitoarele A4 şi A6, inclusiv versiunile Avant ale acestora. Noua generaţie Audi A4 este aşteptată în a doua jumătate a anului şi ea ar putea fi prima care se va inspira din formele acestui concept.

Să aducem puţină claritate. În noiembrie, la Los Angeles, Audi prefaţa conceptul Progolue, care avea o siluetă de coupe foarte dinamic. Acum, pentru Geneva, germanii au pregătit o evoluţie a conceptului spre formele unui break dinamic, aproape un shooting brake, de unde şi denumirea prologue Avant concept. Noua creaţie măsoară 5.11 metri lungime, fapt care ar încadra-o foarte uşor în limitele unui viitor A6 Avant sau chiar S6 avant. Mai ales că prologue Avant concept vine şi cu un motor pe măsură – sub capotă e amplasat sistemul hibrid de propulsie de pe Q7 e-tron quattro, care livrează 455 CP din combinaţia unui motor TDI de 3.0 litri şi a unui electromotor. Cu un asemenea arsenal, conceptul ar putea prinde prima sută în numai 5.1 secunde.

Ce spuneţi, v-ar plăcea o asemenea evoluţie de design a viitoarelor modele Audi? Pe ce modele credeţi că se vor materializa formele lui Audi progue Avant concept?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter