Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Jeep Cherokee facelift va fi prezentat la Detroit!

20 Decembrie 2017 - 09:27
Denis Godorozea
Jeep a prezentat versiunea actualizată a SUV-ului său Cherokee! Modelul a primit un design exterior autentic, caracteristic actualelor tendinţe a mărcii americane. Facelift-ul mai aduce pentru Cherokee şi modernizări a substratului tehnic.
La partea frontală blocurile optice duble, criticate adesea de fanii mărcii, au cedat locul unor blocuri optice noi, cu o formă distinctivă actualelor modele Jeep, cu lumini de zi LED. Grila radiatorului a păstrat, practic, acelaşi aspect vizual, deşi prizele de aer au căpătat un stil mai elegant. Tot la partea frontală îşi face loc noua bară de protecţie faţă cu inserţii cromate, care poate avea un aspect mai brutal cu plastic negru (dotarea destinată off-road-ului Trailhawk va fi disponibilă în continuare), în dependenţă de versiune.
La posterior modificările sunt mai discrete. Cherokee a păstrat forma blocurilor optice, însă acestea au primit un nou "desen" a luminilor LED. Bara de protecţie spate este cu totul nouă, cu guri a sistemului de eşapament integrate.

La interior nu au intervenit schimbări vizibile.
Producătorul nu oferă detalii despre propulsoarele actualizate sau unele noi, limitându-se doar la declaraţia că versiunea restilizată Cherokee va beneficia de motoare mai eficiente. Versiunea de până la facelift era oferită, în dependenţă de piaţă, cu benzinare de 2.4 litri, cu 4 cilindri şi 177 CP la activ, V6 de 3.2 litri şi 272 CP, şi un turbodiesel de 2.0 litri, cu 4 cilindri, ce dezvoltă 170 CP.
Noul Jeep Cherokee facelift va fi prezentat la 16 ianuarie 2018 la Salonul Auto de la Detroit, iar în scurt timp, după debut, va fi lansat pe piaţă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter