Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Mercedes-Benz G-Class a fost deconspirat!

4 Ianuarie 2018 - 14:46
Denis Godorozea
Primele imagini oficiale cu noua generaţie a legendarului tot-teren Mercedes-Benz G-Class au fost scurse în spaţiul web la doar câteva zile înainte de premiera oficială de la Salonul Auto de la Detroit!
La exterior noul SUV a simţit o evoluţie discretă şi rămâne fidel predecesorilor. G-Class se bucură de o nouă grilă a radiatorului şi blocuri optice faţă noi cu lumini de zi de tip LED pe contur, asemănătoare celor de pe noul Jeep Wrangler. Revoluţia vine la interiorul legendei, unde G-Class a primit un habitaclu mai confortabil cu un design cuceritor şi, totodată, brutal.
Premiera noului G-Class va avea loc la Salonul Auto de la Detroit pe 15 ianuarie 2018, fapt confirmat de un video de teasing postat de producătorul german, care a evitat, însă, să prezinte imagini cu noua generaţie a tot-terenului. Modelul va fi lansat pe piaţă în primăvara acestui an. Fiind construit pe cadru dur, noul G-Class promite un confort deosebit oferit de suspensie şi capacităţi sporite în off-road comparativ cu predecesorul.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter