Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Oficial: iată cum arată noile Dacia Logan şi Sandero!

7 Septembrie 2020 - 11:16
Denis Godorozea
Dacia publică în premieră mondială primele imagini cu noile generaţii Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Constructorul din Mioveni a distribuit doar trei poze oficiale cu noile modele, dar care ne permit să descoperim în cele mai mici detalii modificările stilistice. Ce ziceţi de noul limbaj Dacia?
Asistăm aici la o revoluţie multaşteptată în designul Dacia, dar prin micile elemente Sandero şi Logan ajunse la cea de-a treia generaţie omagiază, totuşi, modelele precedente. Siluetele au devenit mai atletice, în conformitate cu tendinţele industriei, iar per general Dacia optează acum pentru forme mai ondulate. Versiunile de top surprind prin semnături LED noi, care vor identifica orice model viitor din portofoliul Dacia în trafic.
Vă îndemnăm pe voi, dragi prieteni, să apreciaţi în comentarii noul design pregătit de Dacia, care se va regăsi ulterior şi pe viitoarele modele, or deocamdată constructorul din Mioveni nu a publicat informaţii oficiale despre substratul tehnic — nici despre platformă, nici despre unităţi de propulsie. Aceste informaţii împreună cu o galerie foto mai informativă vor fi publicate peste câteva săptămâni, în 29 septembrie.
Amintim că conform aşteptărilor, Logan şi Sandero au migrat pe platforma CMF-B, preluată de la Renault Clio, de la care vor moşteni şi unităţile de propulsie. Sub capotă se aşteaptă motoare turbo pe benzină, inclusiv unitatea de 1.33 litri creată de Renault în comun cu Daimler, faimosul turbodiesel 1.5 dCi, dar şi în premieră motorizări micro-hibride.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter