Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Restructurizarea VAG: Bentley va ajunge sub controlul absolut Audi

26 Octombrie 2020 - 16:09
Denis Godorozea
Bentley urmează să ajungă sub controlul deplin al celor de la Audi conform planului de restructurizare şi reducere a costurilor planificate de Concernul Volkswagen pentru următorii ani. Astfel se urmăreşte reducerea cheltuielilor de dezvoltare şi producţie, iar viitoarele modele Bentley vor fi produse în totalitate pe baza maşinilor din portofoliul constructorului din Ingolstadt.
Informaţii în acest sens au fost enunţate de presa germană cu referire la surse din interiorul concernului. Oficialii companiei nu au venit cu clarificări deocamdată. Astfel, dacă până acum Bentley a fost controlat parţial de Porsche, în viitor aceasta va deveni o companie subsidiară Audi. "Transferul controlului" va fi realizat anul viitor.
De menţionat, însă, că în prezent cei trei constructori auto au modele dezvoltate în comun, precum sunt şi SUV-urile Audi Q7/Q8, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne, dar şi Lamborghini Urus cu Volkswagen Touareg. Noua decizie strategică ar însemna o colaborare şi mai strânsă, în special în domeniul electromobilelor. Deci, am putea anticipa apariţia unui electromobil Bentley pe baza Audi e-tron? Mai devreme aceleaşi surse au informat, că Volkswagen Group analizează posibilitatea să renunţe în totalitate la brandurile Bugatti şi Ducati, care ar urma să fie vândute.ai devreme aceleaşi surse au informat, că Volkswagen Group analizează posibilitatea să renunţe în totalitate la brandurile Bugatti şi Ducati, care ar urma să fie vândute.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter