Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Accidentul din raionul Râşcani: INSP a stabilit cauzele preliminare şi cine se face vinovat

8 Februarie 2021 - 09:58
Denis Godorozea
Poliţia a venit cu informaţii noi şi a stabilit cauza preliminară din care s-a produs accidentul rutier ce a luat viaţa a cel puţin două persoane în această dimineaţă în raionul Râşcani. Potrivit INSP, ambele maşini au fost echipate corespunzător, dar şoferul maşinii Volkswagen nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.
Conform noilor informaţii, accidentul a avut loc aproximativ la ora 7:40 în această dimineaţă în apropiere de satul Răcăria, raionul Râşcani. La volanul maşinii marca Volkswagen se afla un bărbat în vârstă de 53 ani care, preliminar, ar fi vinovat de accident pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul volanului în curbă. În urma impactului, două pasagere de la bordul Volkswagen în vârstă de 41 şi, respectiv, 66 ani, au decedat. Şoferii, inclusiv tânărul de la volanul maşinii marca Audi, au fost transportaţi la spital cu diverse treumatisme.
Poliţia punctează, că ambele automobile au fost echipate cu anvelope de iarnă. În context, oamenii legii amintesc şoferilor să reducă viteza în asemenea condiţii climaterice, să menţină distanţa şi să manifeste prudenţă maximă la volan.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter