Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Şaorma pregătită, livrată şi mâncată în drift continuu

19 Februarie 2021 - 14:51
Redacţia PiataAuto.md
Un vlogger din Rusia, protagonist al unui renumit canal de YouTube, a avut una din cele mai năstruşnice şi originale idei posibile, achiziţionând un camion ambulant pentru pregătirea şaormalelor, făcut pe baza unui GAZelle rusesc.
După achiziţie, camionul a fost readus un pic la condiţie, igienizat, decorat cu inscripţii frumoase, totul pentru a fi gata de startul activităţii. Dar vinderea şaormalelor pur şi simplu la colţ de stradă nu era interesantă, aşa că vlogger-ul s-a gândit la un model de afaceri mai automobilistic. Acesta a angajat un şofer profesionist să-i poarte camionul obosit într-un drift continuu, iar drept client a fost un alt pilot cu experienţă, la volanul unui BMW Seria 3. Fireşte, şi acesta din urmă a trebuit să comande şaormaua în drift, apoi să aştepte prepararea ei într-un continuu derapaj, şi în fine, să o şi mănânce cât maşina continua să drifteze în mâinile lui. Una din cele mai vesele şi ingenioase cascadorii, cu siguranţă!
Iar finalul a fost unul nefericit pentru GAZelle, însă doar după ce i-a livrat primului şi unicului său client şaormaua cu de toate, ba chiar şi cu şerveţele şi cu bonus din partea casei. Vedeţi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter