Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Caracteristicile succesorului lui Nissan 370Z, noul Z Proto, au fost dezvăluite într-un joc video

10 Martie 2021 - 18:39
Denis Godorozea
Seria sportivelor Nissan Z va avea o continuitate şi după pensionarea actualului coupe 370Z — modelul următor a fost dezvăluit în formă de prototip, numit Z Proto, însă atunci japonezii nu au dezvăluit şi caracteristicile tehncie cu care acesta îşi va alinta posesorii. Ei bine, se pare că caracteristicile maşinii au fost dezvăluite pe cale neoficială, mulţumită unui joc video în care apare maşina.
În materie de design, varianta 3D a sportivei nu se distinge de prototipul prezentat de niponi, or cel mai probabil versiunea de serie va fi identică. Mai captivante sunt caracteristicile tehnice din moment ce japonezii au refuzat să divulge aceste detalii în momentul premierei oficiale. Aşadar, cel puţin versiunea Z Proto, prezentată în formă 3D în jocul Project Cars 3, are la activ 450 CP, greutatea maşinii constituind 1,450 kg la gol. Amintim că sub capota sportivei se va situa un benzinar V6 de 3.0 litri twin-turbo, ce standard va transmite cuplul pe puntea spate, fie prin intermediul cutiei manuale cu 6 trapte, fie prin intermediul unei cutii automate.
Japonezii nu au comentat deocamdată informaţiile apărute în jocul respectiv, însă deobicei acestea sunt apropiate la maxim de realitate cu informaţii veridice furnizate de producătorul auto, care aprobă apariţia maşinii în jocul video. Necunoscute rămân a fi caracteristicile dinamice, însă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter