Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) O Tesla Model X P100D, de 611 CP, aleargă la viteză maximă pe un autobahn german

14 Iulie 2021 - 19:03
Redacţia PiataAuto.md
Autostrăzile germane, atunci când nu sunt prea aglomerate cu trafic sau încetinite de lucrări de reparaţii, sunt paradisul maşinilor puternice, care pot atinge viteze mari. Însă, în cazul electromobilelor, cifra mare a puterii nu înseamnă întotdeauna şi viteze maxime record, or, de cele mai multe ori vitezele acestora sunt limitate pentru a proteja bateria, autonomia, electromotorul sau toate împreună.
Totuşi, de curând o Tesla Model X în versiune de top P100D, cu 611 CP la activ, a fost pusă pe o autostradă germană, în încercarea de a atinge viteza sa maximă. Fără îndoială, maşina accelerează ameţitor. De asemenea, în comparaţie cu multe alte modele electrice, Tesla e mai permisivă la stabilirea vitezei maxime. Dar cifra e mult mai mică decât ar fi în cazul unui automobil cu motor tradiţional şi 611 CP sub capotă.
De fiecare dată, limitatorul se include la 235 km/h şi mai permite 1 km/h în plus. Mai mult de atât, însă, nu se poate. Totuşi, întreaga alergare a SUV-ului Tesla pe o autostradă germană arată foarte special, după cum poţi vedea şi-n video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter