Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cu BMW-ul X6 pe contrasens, peste linia dublă, apoi şi traversând o intersecţie la roşu în Chişinău

5 Februarie 2022 - 08:38
Redacţia PiataAuto.md
Câteva luni în urmă, în Chişinău, după o serie de încălcări similare, poliţia capitalei părea foarte determinată să-i pedepsească pe asemenea şoferi şi se autosesiza de fiecare dată, raportând şi sancţiunile aplicate. După care, părea să fi urmat o perioadă cu mai puţine asemenea manevre tupeiste, sau cel puţin acestea nu ajungeau în spaţiul public. Ieri seară, însă, un BMW X6 a fost surprins în noi manevre similare, şoferul său ignorând atât linia dublă continuă, cât şi semaforul roşu.
Totul s-a întâmplat în jurul orei 20:10 pe strada Vasile Alecsandri din Chişinău, începând cu intersecţia cu Albişoara, în direcţia spre Ştefan cel Mare. BMW-ul a ieşit la un moment dat la o depăşire pe contrasens, peste linie dublă, trecând pe contrasens, inclusiv peste o trecere de pietoni, unde, din fericire nu era nimeni. Apoi, la prima intersecţie cu semafor, cu strada Columna, BMW-ul traversează la roşu, oprind doar puţin în mijloc ei, pentru a privi la traficul din dreapta, după care continuă deplasarea mai departe.
Vezi mai jos întreaga situaţie, surprinsă de o cameră de bord a unui automobil. Din păcate, imaginile de noapte nu sunt de cea mai bună calitate, dar oricum, arată cât se poate de elocvent maniera de condus.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter