Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Poliţia din Moldova raportează că impune maşinile venite din Ucraina să-şi scoată pelicula de pe geamurile faţă

4 Martie 2022 - 18:52
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova a publicat azi un video în care arată că a impus mai mulţi proprietari de automobile venite din Ucraina să se conformeze regulamentului de circulaţie rutieră din Moldova şi să-şi scoată pelicula de umbrire a geamurilor faţă. Poliţia menţionează că majoritatea şoferilor din Ucraina au acceptat de bună voie să recurgă la scoaterea peliculei, adaptându-şi astfel maşina la cerinţele regulamentului din Republica Moldova.
De asemenea, poliţia a mai raportat şi despre numărul de accidente rutiere care au fost înregistrate de la 24 februarie încoace cu implicarea automobilelor venite din Ucraina, de când a început războiul în ţara vecină. Astfel, în total s-au înregistrat 23 de accidente, cu implicarea unor asemenea automobile, în curma cărora 13 persoane au fost traumatizate, inclusiv câţiva minori.

Poliţia mai raportează şi despre un număr total de 71 de procese verbale aplicate şoferilor veniţi din Ucraina, aici incluzându-se şi cei cu geamuri umbrite, dar şi încălcări precum depăşirile de viteză, neacordare a priorităţii, etc.
Poate suna ca o cifră mare, însă, de fapt, la cât de multe maşini din Ucraina au intrat în Republica Moldova în această perioadă, e o cifră în limite fireşti, iar activitatea poliţiei trebuie să vizeze toţi şoferii, pentru a asigura siguranţa în trafic. Cum declară poliţia, respectarea legislaţiei ne ajută să menţinem o atmosferă pe cât de sigură şi liniştită posibilă în aceste timpuri.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter