Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acesta e un Cadillac Escalade blindat, cu ampatament mărit şi cu un birou complet la bord

19 Mai 2022 - 18:41
Redacţia PiataAuto.md
Cadillac Escalade e unul din cele mai spaţioase SUV-uri luxoase disponibile în SUA, iar în versiunea sa Executive, cu ampatament mărit, oferă şi mai mult spaţiu interior. Şi pentru că arată impunător şi dispune de motoare mari şi puternic, e în mod tradiţional unul din modelele cele mai solicitate de către cei ce vor protecţia unui blindaj bine realizat. Acum o companie numită AddArmor, a dezvăluit o asemenea ipostază blindată a actualei generaţii Escalade, în versiune cu ampatament mărit, echipată cu un adevărat birou la interior.
Gradul de blindaj al acestui Escalade e B6, ceea ce-l face imun la majoritatea armelor, cu excepţia celor de calibru uriaş şi al minelor puternice. Nu e cel mai înalt grad de protecţie, dar e unul mai mult decât suficient pentru orice tentative în faţa cărora ar putea fi vulnerabili oameni care nu sunt tocmai în vizorul unor unităţi speciale. În schimb, blindajul de „doar” 41 mm grosime îi lasă loc la interior pentru un nivel excepţional de confort şi funcţionalitate.
Întrucât se prezumă că asemenea maşini vor fi conduse cu şofer angajat, adevăratul birou se află după primul rând se scaune. Acolo există patru scaune, câte două de fiecare parte, amplasate faţă în faţă şi separate prin adevăraţi pereţi cu cotieră.
Din aceşti pereţi de deschid mese mari, de lemn, pe care se poate lucra în confort în călătoriile mai lungi. Fotoliile principale au funcţie de masaj, încălzire, ventilare. Nu lipsesc nici tabletelor pentru dirijarea funcţiilor adiţionale, există şi un televizor imens la interior, dar şi un sistem audio de înaltă fidelitate.
Fireşte, există şi un frigider cu bar, situat între cele două locuri uşor mai modeste din faţa tronurilor mari.
N-a prea rămas loc de portbagaj, dar pentru valize compacte există în continuare spaţiu.
Fireşte, sub capotă se recomandă să se opteze pentru motorul de top de 6.2 litri V8. Iar lucrările atelierului se taxează suplimentar faţă de preţul propriu-zis al maşinii şi cuantifică 75,000 dolari peste preţul unui Cadillac Escalade.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter