Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Permisul de conducere al Republicii Moldova e oferit fără examene celor de au un permis din regiunea transnistreană

14 Iunie 2022 - 10:34
Redacţia PiataAuto.md
Agenţia Servicii Publice din Republica Moldov, responsabilă de examinarea şoferilor şi eliberarea permiselor de conducere, a anunţat ieri printr-un comunicat că permisul de conducere al Republicii Moldova este eliberat fără susţinerea examenelor celor ce deţin un permis din regiunea nerecunoscută transnistreană.
Cei au permis de conducere eliberat în regiunea transnistreană, nerecunoscut la nivel internaţional, şi vor dori să obţină permisul recunoscut internaţional al Republicii Moldova nu vor mai fi verificaţi, astfel, nici la partea teoretică, nici la cea practică, validându-se de facto permisul iniţial, eliberat de autorităţile nerecunoscute. Solicitanţii vor trebui să pregătească doar un certificat medical de aptitudine, să vină cu un act de identitate, să depună o cerere şi să achite tariful pentru eliberare şi să aducă prezinte permisul transnistrean.
Mai mult ca atât, solicitanţii din această categorie nici măcar nu vor avea nevoie să se programeze în prealabil la ASP, şi vor fi deserviţi de toate subdiviziunile ASP din ţară.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter