Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un artist şi-a imaginat cum vor arăta supercar-urile de azi, lăsate să prindă praf într-un viitor al maşinilor electrice

13 Noiembrie 2022 - 16:03
Redacţia PiataAuto.md
Din când în când în diverse locuri din lume mai apar imagini cu descoperiri de maşini vechi, uitate prin hangare prăfuite, iar uneori maşinile de acolo se întâmplă a fi modele glorioase de cândva, care ar fi meritat efortul unei păstrări corecte, şi care ar merita şi-n zilele noastre eforturi unei restaurări complete. Dar un artist 3D din Italia şi-a imaginat o altă perspectivă a lucrurilor, şi anume cum vor arăta hangarele viitorului, în care maşinile pe care le adorăm azi vor fi lăsate să stea acolo într-un context în care maşinile electrice vor fi cele care domină.
Artistul a creat o galerie întreagă de imagini generate digital, în care pot fi văzute maşini adorate, precum Bugatti Chiron Super Sport sau Lamborghini Aventador SVJ sau McLaren Senna, depozitate fără prea multă grijă în hangare şi lăsate pradă prafului şi ruginii.
Printre maşini din imaginile lui se întâlnesc şi exemplare Rolls-Royce, ba chiar şi Pagani.
Există şi unghiuri din care maşinile sunt prinse în grupuri, în special modelele Lamborghini, sugerând că până şi colecţionarii care adună azi garaje pline cu maşini vor ajunge să nu prea aibă ce face cu ele într-o epocă în care motoarele cu ardere internă nu vor fi dorite.
Toate aceste imagini arată atât de realist, încât ar a fi nişte fotografii făcute într-un hangar adevărat, în care cineva ar fi lăsat pradă pierzaniei aceste maşini superbe. Într-atât de realist, încât în mediul online aceste imagini apar deja şi însoţind mesaje false despre descoperiri. Adevărul e că toate sunt generate digital de artistul italian, cu pseudonim Dizzy Viper, iar realismul lor vine să confirme talentul lui în generarea de imagini 3D, cu o tentă artistică.
Aşa că, dacă vei vedea în următoarele zile, săptămâni sau luni aceste imagini pe undeva, vei şti care e adevărata istorie din spatele lor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter