Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer din Chişinău se plânge pe reacţia altui şofer în trafic, dar maniera sa de condus e una discutabilă

26 Decembrie 2022 - 11:05
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer din Chişinău a publicat aseară pe un grup de automobilişti de pe o reţea de socializare un video în care blamează reacţia în trafic a unui alt şofer, care ar fi dat în marşarier la un semafor, în faţa sa. Însă materialul publicat arată o manieră de condus discutabilă a înşişi autorului filmării, fapt care i-a adus o altă reacţie publică decât cea pe care conta autorul.
Totul se întâmplă pe strada Bănulescu Bodoni din Chişinău, acolo unde autorul virează de pe strada Alexandru cel Bun. Acesta se apropie de câteva automobile care staţionau la culoarea roşie a semaforului şi, când se aprinde culoare galben, dar nu şi verde, autorul filmării face flash-uri din farurile sale maşinii din faţă, o Toyota.
După asta, şoferul de Toyota cuplează marşarierul şi dă câţiva centimetri înapoi, într-o manieră care l-a revoltat pe şoferul din spatele lui, autor al filmării. E o manevră neinspirată, într-adevăr, dar declanşatorul aici par să fie flash-urile maşinii din spate.
Totuşi, ulterior, după semafor, şoferul din Toyota a tot continuat cu manevre de blocare a celui din spate, care pot fi calificate drept condus agresiv, ba chiar a ignorat şi pietoni de la o trecere de dragul continuării acestor manevre.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter