Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer de camion din Polonia se plânge că a luat amendă şi risca să fie lăsat fără permis pentru că a lovit un BMW X7, care încerca să-i dea lecţii pe autostradă

26 Ianuarie 2023 - 17:27
Redacţia PiataAuto.md
Un caz interesant a fost făcut public de un şofer de camion din Polonia, care spune că are 18 ani de experienţă de condus şi a fost pus acum în situaţia de a achita o amendă mare şi a risca să rămână fără permisul de conducere, după ce a lovit un BMW X7, care încerca să-i dea lecţii pe o autostradă.
Accidentul s-a produs vineri, 20 ianuarie, pe autostrada A4 din Polonia, dinspre Wroclaw spre Katowice. Şoferul spune că depăşise un alt camion pe autostradă şi imediat cum şi-a terminat manevra, a revenit pe banda dreaptă, eliberând banda stângă. Şoferul unui BMW X7, însă, care circulase în spatele său, n-a fost mulţumit de depăşirea camionului şi s-a plasat în paralel, gesticulând în adresa şoferului. Apoi a trecut în faţa camionului şi a frânat brusc. Iniţial şi şoferul de camion a frânat, dar ulterior, la o nouă frânare a BMW-ului, camionul nu mai pare să fi frânat şi a lovit BMW-ul X7 din spate.
După accident, atât camionul, cât şi BMW-ul au tras pe dreapta, iar odată cu ei şi autorul filmării din altă maşină, care i-a şi transmis materialul video. Poliţiştii care au venit la faţa locului, însă, l-au luat la rost pe şoferul de camion, chiar dacă acesta spunea că există un video. În cele din urmă, i-au declarat şoferului de camion că el e vinovat pentru nerespectarea distanţei şi fie acceptă amenda şi punctele de penalizare de bună voie, fie îi iau permisul pe loc şi-l trimit în judecată la clarificarea cazului. De frica de a nu mai putea lucra în lipsa permisului, şoferul de camion spune că a acceptat amenda de 2.000 de zloţi, echivalentul a circa 425 euro, şi a luat şi 10 puncte de penalizare. Dar consideră că a fost nedreptăţit şi, de fapt, şoferul din BMW ar fi vinovat. Pentru a-şi demonstra nevinovăţia, şoferul de camion a publicat şi video-ul pe care l-a primit de la martorul accidentului.

Vezi totul în video-ul de mai jos şi spune ce crezi, e vinovat şoferul de camion în acest accident sau nu?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter