Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acesta e un Aro 324 din România, restaurat şi modernizat discret pe dinafară, cu un interior luxos

24 Aprilie 2023 - 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Aro 324 a fost un model foarte special în gama Aro, prin faptul că era un pick-up cu 4 uşi, care nu era creat pentru o dimensiune maximă a benei, ci mai degrabă pentru mai multe locuri la bord şi un spaţiu practic de depozitare, fiind mult mai aproape ca şi concept de modele similare occidentale şi orientale, precum Toyota Hilux sau multiplele exemple americane. Au apucat să fie produse mai puţine exemplare la număr, dar privind maşina din imagini, putem spune cu siguranţă că maşina asta ar fi putut avea succes şi azi într-o nişă de offroader-e practice şi indestructibile. Ei bine, ceea ce vedem mai jos e un Aro 324 din România, în care s-au investit cam 15 mii euro pentru restaurare şi modernizare.
Am încercat să discutăm direct cu proprietarul maşinii, dar deocamdată n-am apucat să aflăm foarte multe detalii şi sperăm să o facem cât de curând pentru a-i afla istoria completă. Deocamdată, din informaţiile comunicate public de proprietar şi din cele vizibile se poate spune că maşina a trecut printr-o restaurare şi revopsire completă a caroseriei, cu o revigorare completă a părţii mecanice.
Aspectul exterior a fost modernizat prin instalarea de LED-uri în toate elementele optice, inclusiv în farurile duble, care au acum elemente circulare, în stilul lui Ineos Grenadier. Au rămas şi indicatoarele de direcţie montate pe aripi, pe lateral, dar au apărut şi indicatoare montate deasupra, pe aripi, în stilul lui Mercedes G-Class.
Bena a fost acoperită, iar luneta are noi elemente metalice de protecţie. Jantele de oţel revopsite creează un contrast frumos şi-i accentuează caracterul de offroader capacul al acestui Aro. Dar, dacă ai impresia că maşina s-a depărtat prea mult de forma sa originală, aşteaptă să vezi interiorul. Doar o singură imagine cu acesta a fost publicată, şi ea denotă o dorinţă clară de a imprima luxul în ambianţa de acolo. Există tapiţerie bicoloră de piele, cu cusături în formă de romb, iar în spate acum există două scaune distincte în loc de o banchetă unitară, separate de o cotieră masivă, care are până şi spaţii pentru două pahare şi o sticlă de şampanie prevăzute acolo! Cu siguranţă e o transformare curioasă şi neaşteptată a unui Aro 324!
Sursa foto: Facebook / Silviu Marian Bratu
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter