Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Poliţia din Germania a vrut să verifice o camionetă pe o autostradă, iar acesteia i-a căzut o roată în timp ce urma echipajul

1 Aprilie 2023 - 12:33
Redacţia PiataAuto.md
Un caz bizar e raportat de poliţie din Germania. Un echipaj a observat pe autostrada A3 o camionetă Iveco, care părea să aibă o ţinută de drum imprecisă, cu vibraţii. Au trecut în faţa camionetei, au aprins obişnuitele indicatoare prin care solicită şoferului să urmeze maşina poliţiei şi în timp ce ieşeau de pe autostradă spre parcare, roata dreaptă faţă a camionetei a căzut, fiind lovită de un alt camion mare care intra şi el în parcare.
Centrul roţii s-a rupt complet. Din informaţiile preliminare, se pare că roata avea un bulon lipsă pe ea şi altele două de alături slăbite, ceea ce generase vibraţii la viteză mai mare şi a dus la ruperea metalului, care a cedat într-un final când viteza s-a redus şi frecvenţa vibraţiilor s-a modificat, roata fiind deja slăbită şi gata să se rupă atunci.
Din fericire, impactul roţii cu camionul din spate s-a produs la viteză relativ mică şi nimeni nu a fost rănit, dar e un exemplu de scoatere la timp de pe autostradă a unui vehicul neconform tehnic, care putea produce o tragedie pe autostrada de mare viteză sau chiar un accident în lanţ cu multiple victime.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter