Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) În Moldova a apărut un tren transformat în club de noapte în mişcare pe calea ferată

8 Mai 2023 - 09:31
Redacţia PiataAuto.md
Ideea de a avea o întreagă lume diferită la bordul unui tren a fascinat lumea de mult timp încoace şi a inspirat şi romane, şi filme, dar şi crearea unor trenuri notorii super luxoase, precum trenul Kyushu de 7 stele din Japonia, sau trenul Venice-Simplon Orient Express din Europa, sau Andean Explorer din America de Sud, iar aici poate fi menţionat şi trenul Glacier Express, pe care-l iei doar pentru a savura peisajele magnifice ale Alpilor la mare altitudine. Ei bine, în Moldova a apărut acum un tren în care urci doar pentru că vrei să mergi la un club noapte. Întreg trenul, format dintr-o locomotivă şi 3 vagoane, e un club de noapte în mişcare, care a fost lansat pentru prima dată în week-end.
Trenul are stiluri diferită de muzică în fiecare din cele 3 vagoane şi, din câte pare din imaginile publicate în reţelele sociale, toate au fost pline. Acesta şi-a adunat vizitatorii la gara centrală din Chişinău, staţionând o perioadă, după care a pornit pe calea ferată, toată activităţile de la bord continuând în mişcare, în timp ce acesta se deplasa prin Moldova.
Unul din vagoane avea mobilierul lui autentic, deja clasic, şi a fost transformat în zonă de chillout. Nu ştim exact ce locomotivă a propulsat această garnitură, dar cea mai răspândită garnitură din dotarea Căilor Ferate ale Moldova este şi cea mai puternică, despre care am realizat un reportaj detailat acum câteva luni. Locomotiva surprinsă doar parţial în imagini, însă, pare a fi din categoria celor mai vechi.
Vezi mai jos şi un scurt video cu noul tren transformat în club de noapte din Moldova.

Sursa video: Telegram/ Kishinev v teme
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter