Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Imediat ce un poliţist a plecat din intersecţia unde dirija circulaţia în Chişinău, s-a produs un accident

6 Octombrie 2023 - 09:25
Redacţia PiataAuto.md
Uneori, la orele de vârf, la unele din intersecţii din Chişinău e dirijat de poliţişti, care fluidizează astfel traficul. Un caz surprins ieri dimineaţă, însă, arată cum imediat ce un poliţist a plecat din intersecţia unde dirijase circulaţie, s-a şi produs un accident, care a dat peste cap traficul ulterior. Se pare că unul din şoferi a fost confuz, sperând ca poliţistul va dirija mai departe circulaţia şi ar urma să treacă şi el.
Poliţistul fluidiza iniţial circulaţia de pe artera principală în timp ce acolo semaforul indica roşu, ţinând maşinile de pe celelalte două străzi pe loc. Apoi, când s-a schimbat semaforul, acesta a făcut semn celor care voiau să vireze la stânga de pe aceeaşi stradă să o facă. După asta, a decis să plece din intersecţie, lăsând deja şoferii la îndemâna semafoarelor.
Şoferul unui Renault era în aşteptarea rândului său de a trece, mizând că poliţistul îi va face semn şi lui şi coloanei din spate să treacă. Aşa că a aşteptat până şirul de maşina de pe strada Vasile Lupu a virat la stânga şi a pornit, fără a vedea poliţistul. Dar, în acel moment o altă maşină circula pe Vasile Lupu, iar când Renault-ul a apărut în faţa sa, s-a şi produs accidentul.
Poliţistul abia reuşise să ajungă pe trotuar, că a şi trebuit să meargă deja la ei, pentru a vedea dacă toţi cei de la bord sunt bine. Nimeni n-a avut de suferit, dar ancheta accidentului va avea un pic de bătăi de cap în a stabili dacă doar şoferul de Renault e vinovat, sau dacă poliţistul nu s-a asigurat că părăseşte intersecţia în timp ce maşinile staţionează.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / cx_md
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter