Prima pagină  »  Ştiri  »  O noua editie Mercedes-Benz CLS: Grand Edition
5 IANUARIE 2009, 22:21
1,627
0
O noua editie Mercedes-Benz CLS: Grand Edition
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
Coupe-urile sunt niste automobile cu totul speciale. Cu atat mai mult coupe-urile Mercedes-Benz, care intotdeauna au reprezentat superlativul automobilistic al timpului in care au existat, in materie de gratie, eleganta si confort. Cu CLS, Mercedes-Benz a deschis calea coupe-urilor cu patru usi in lume, iar cu noua editie Grand Edition, producatorul german vine sa le aduca o noua sursa de fascinatie entuziastilor din intreaga lume.

Grand Edition va putea fi recunoscut in primul rand dupa o serie exclusiva de culori mate, prima dintre care este “designo magno platinum” (in imagine). Proprietatile mate ale noilor culori vor reda masinii un aer mult mai musculos, iar liniilor caroseriei un contur mai puternic. Noua culoare are insa si avantaje practice: este foarte rezistenta la zgaraieturi si la depuneri de murdarie. In stil mat este executata si grila radiatorului lui CLS Grand Edition.

La interior se face de asemenea simtit aprogeul elegantei: acoperis captusit cu piele Alcantara, insertii generoase de lemn, nuante “marron”, “mystic red” sau negru ale pielii scaunelor si bordului – sunt doar cateva din elementele sofisticate pregatite de designerii interiorului noii editii. Iar pedalele au fost executate din otel slefuit, pentru a accentua potentialul sportiv al lui CLS Grand Edition. La partea multi-media, noua editie mai poate fi dotata cu ultra-sofisticatul sistem COMAND ASP/Multimedia Control, telefonie accesata vocal, si multe alte mici detalii picante.

Cat priveste caracterul sportiv, CLS Grand Edition va fi disponibil in patru motorizari. Motorizarea “entry-level” este unitatea V6 de 3.0 litri pentru CLS280, insa noutatea vine de la CLS350 CGI, un V6 cu injectie piezoelectrica si flux controlat, care dezvolta 292 CP si consuma doar 9.1 litri de petrol la 100 km (in regim mixt).

Noua editie poate fi deja comandata de catre entuziastii coupe-urilor exclusive germane. Mercedes-Benz a anuntat un pret de start de peste 67 mii euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!