Prima pagină  »  Ştiri  »  Conducerea Volkswagen este premiata pentru activitatea impecabila
30 MAI 2009, 11:51
1,736
0
Conducerea Volkswagen este premiata pentru activitatea impecabila
De Redactia PiataAuto.md
0
Presedintele Comisiei de Administrare al companiei Volkswagen, Martin Winterkorn, a primit prestigiosul premiu oferit de comunitatea automobilistica italiana pentru Cel Mai Bun Manager Auto din lume al anului 2008. Martin Winterkorn a fost ales de catre un juriu format din 29 jurnalisti ce activeaza in domeniu, din care fac parte reprezentantii surselor mass-media, ca revistele: ’’La republica’’, ’’Corriere della Sera’’, ’’Il Messaggero’’, ’’Sole 24 ore’’, ’’Quattroroute’’ si canalul de televiziune ’’Rai TV’’.

Juriul a justificat alegerea sa datorita faptului ca Martin Winterkorn este un expert exceptional, iar sub conducerea sa, grupul Volkswagen si-a intarit pozitia pe piata, si chiar da un exemplu pentru alti constructori auto, lansand tehnologii ’’curate’’ precum BlueMotion sau lansare conceptului up!. Jurnalistii au mai mentionat ca este cu adevarat surprinzator pe o parte si chiar linistitor pe de alta parte faptul, cand un concern de amploarea lui Volkswagen, raspunde cu atat calm la criza economica mondiala cu tehnologii de top, produse puternice si o organizare impecabila.

Premiul pentru ’’Cel Mai Bun Manager Auto din lume’’ este oferit incepand cu anul 2001 si este anual organizat de revista italiana ’’InterAutoNews’’.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!