Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW prezinta noul Alpina B7
12 IANUARIE 2010, 14:55
1,504
0
BMW prezinta noul Alpina B7
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Cunoscut ca un tuner de fabrica al automobilelor BMW, atelierul Alpina a pus mana de curand si pe nava amiral al bavarezilor – BMW Seria 7. Prin rezultat avem in fata noastra cea mai dinamica limuzina din Munchen, care este recunoscuta datorita numelui BMW Alpina B7, dar mai ales datorita specificatiilor tehnice.

Sub capota se afla V8-ul marca BMW de 4.4 litri twin-turbo, insa acesta nu este unul standart, ci modificat de inginerii Alpina... Astfel, fiind cuplata la cutia automata cu 6 rapoarte Alpina Switch-Tronic, limuzina cu o putere de 500 cai si 700 Nm atinge 100 km/h in doar 4.5 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 km/h.

Pe langa aceasta, BMW Alpina B7 se diferentiaza si prin kit-ul aerodinamic Alpina, ce include spoiler-e frontale/spate care au scopul de ai oferi o tinuta stabila limuzinei la orice viteze. In asa mod, cu ajutorul acestora, este redusa forta de ridicare a automobilului la viteze inalte, mai exact cu 30 % pe fata, si 15 % spate. Pentru a oferi o aparenta si mai atragatoare, noul BMW Alpina B7 este echipat cu jante Alpina de 21 inch cu 20 spite.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!