Prima pagină  »  Ştiri  »  Ce modele Toyota urmeaza sa fie lansate in Republica Moldova in
19 IANUARIE 2010, 11:50
1,793
0
Ce modele Toyota urmeaza sa fie lansate in Republica Moldova in anul 2010?! (Video)
De Centrul Toyota Chisinau “Continent”
0
Dealer-ul autorizat Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau “Continent”, anunta despre noile modele ce se vor alatura la gama de modele Toyota pe teritoriul Republicii Moldova in anul 2010.



In primul rand, trebuie sa mentionam despre una din cele mai importante evenimente din lumea auto autohtona ce va avea loc la inceputul acestui an – Centrul Toyota Chisinau “Continent” va prezenta noua generatie a legendarului tot teren – Land Cruiser Prado. La scurt timp dupa lansarea acestuia, urmeaza sa fie prezentate modele ca: hibrid-ul Nr.1 in lume – Toyota Prius, cel mai bun pick up din istorie – Toyota Hilux, si automobilul urban asteptat de foarte multe persoane – Toyota iQ, model regasit printre 10 cele mai bune ale anului 2009 in lume.

Aparitia noilor modele in gama Toyota este una din cele mai asteptate evenimente ale anului 2010 in Republica Moldova. Acestea vor fortifica pozitiile si asa solide ale automobilelor Toyota pe piata Republicii Moldova nu doar printre tot terenuri, ci printre automobile la general.

Noul tot teren Land Cruiser Prado

In fata puterii noului tot teren Land Cruiser Prado nu pot rezista nici cele mai solicitante portiuni off road. Acesta este un adevarat tot teren fara de compromise, unul asteptat de mult timp in Republica Moldova.



Noul Prado este dotat cu renumitul propulsor cu 6 cilindri de 4.0 litri, care emite 276 cai-putere (fata de 249 cai-putere pe versiunea anterioara), cat si turbo diesel-ul de 3.0 litri ce emite 171 cai-putere. In comparatie cu generatia anterioara, emisiile de CO2 au fost micsorate cu 12 % pentru ambele propulsoare, in timp ce consumul de combustibil al versiunii turbo diesel este de doar 8.1 l/100km. Pe langa aceasta, clientilor din Moldova le va mai fi oferita si versiunea pe benzina de 2.7 litri ce emite 163 cai-putere. Toate versiunile sunt adaptate perfect conditiilor din Republica Moldova.

Avand la baza experienta de 60 ani, Land Cruiser este si mai adaptat diferitor suprafete de drum datorita rigiditatii cu 11 % a caroseriei, pernelor speciale de absorbire a energiei amplasate intre caroserie si lonjeron, care de altfel asigura confortul pasagerilor, atat pe asfalt cat si in off road.



Confortul este mentinut la un nivel inalt de suspensia modificata, Land Cruiser Prado fiind dotat cu sistemul Kinetic Dynamic Suspension System, suspensia adaptiva AVS, functia Crawl Control cu moduri pre-setate, si Multi-terrain Select. Adaugator sunt instalate 4 camere video ce permit conducatorului sa monitorizeze fiecare unghi al automobilului.

Se asteapta ca noul Land Cruiser Prado va fi disponibil in showroom-ul Centrul Toyota Chisinau “Continent” in lunile Februarie-Martie 2010. Insa clientii pot efectua chiar de astazi comanda pentru acest automobil la dealer-ul autorizat Centrul Toyota Chisinau “Continent”, la un pret mult mai redus de cat la punctele neautorizate, care propun clientilor versiunea Land Cruiser destinata pietei asiatice, absolut neadaptata la conditiile de exploatare din Reublica Moldova, si care nu este insotita de garantie.

Toyota Prius – Hibridul Nr.1 din lume

Considerat un etalon pentru automobilele viitorului, Prius asigura in prezent un nivel foarte redus de consum si emisii de CO2 la peste 1 mln de conducatori din toata lumea.



Pentru noul Prius, inginerii companiei Toyota au perfectionat sistemele disponibile si au adaugat tehnologii revolutionare pentru a fi creat un sistem hibrid modern.

Doar specialistii din Centrul Toyota Chisinau “Continent” dispun de cunostintele necesare pentru a deservi un asemenea automobil, fiind pregatiti oricand sa ofere o deservire tehnica cat mai calificata.

Toyota Hilux – pick up-ul Nr.1 in lume

Cunoscut datorita posibilitatilor sale in off road, Toyota Hilux de multa vreme este un automobil perfect pentru cele mai solicitante portiuni de drum din lume.



Tot ce va doriti sa faceti vreodata, este posibil la volanul noului Toyota Hilux. Universalitatea modelului este subliniata de concentrarea acestuia la efectuarea unei sarcini pana la placerea primita la bordul acestuia.

Hilux se bucura de o reputatie greu obtinuta, avand posibilitatea de a depasi orice relief, fara de a tine cont de cat de greu este acesta. Insa aceasta nu inseamna ca confortabilitatea automobilului a fost jertvita in favoarea practicabilitatii. Toyota Hilux este atat de practic si confortabil atat in zonele urbane, cat si in cele off road.

Reputatia lui Hilux vorbeste pentru acesta



Din momentul lansarii in anul 1967, Toyota Hilux activeaza in cele mai grele conditii, transporta obiecte grele prin dunele desertului Sahara, trece cu usurinta de terenul pietros din savana australiana, si a fost testat cu succes in muntii Anzi din Peru la inaltimi de peste 4.800 m, acolo unde prezenta oxigenului in atmosfera este cu 50 % mai scazuta. Pana si temperaturile inalte nu il sperie pe formidabilul tot teren, acesta facand fata chiar si temperaturilor de peste 47 grade Celsius, in timp ce pasagerii se bucura la interior de o temperatura racoroasa si in acelasi timp confortabila. Nu-i de mirare ca pana in prezent in lume au fost comercializate peste 12 mln exemplare Toyota Hilux.

Faceti cunostinta cu iQ – revolutia industriei auto.



Acesta nu este doar un automobil compact, care poate fi creat de orice constructor de automobile. Noi am deviat de la reguli si am re-analizat constructia pana la cele mai mici detalii. Numarul mare ale inovatiilor regasite la bordul noului Toyota iQ, poate intrece chiar si lungimea automobilului daca ar fi sa fie imprimate pe hartie.

Mai multe detalii despre automobilele Toyota pot fi aflate pe site-ul www.toyota.md

Pentru toate automobilele Toyota este oferita o garantie oficiala de 3 ani sau 100.000 km, cea mai buna deservire tehnica, accesorii si piese de schimb.

Va asteptam in showroom-ul Toyota situat pe viaduc-ul “Centru-Botanica”.



Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!