Prima pagină  »  Ştiri  »  In showroom-ul companiei “Continent” este disponibil oficial Lexus GS 350 AWD
15 IANUARIE 2010, 13:36
1,411
0
In showroom-ul companiei “Continent” este disponibil oficial Lexus GS 350 AWD
De Compania Continent
0



In showroom-ul importatorului oficial Lexus in Republica Moldova, compania „Continent”, este deja disponibil modelul GS cu tractiune integrala – Lexus GS 350 AWD. Automobilul este oferit in doua echipari – Executive si Luxury. Amintim ca de curand, importatorul oficial a lansat promotia „Conditii Avantajoase la Procurarea Automobilelor Lexus”. Doar pentru Dvs este oferita deservirea la cel mai inalt nivel, asigurarea cat mai avantajoasa a automobilului procurat si preturile uimitoare pentru intreaga gama de modele Lexus oferite oficial in showroom-ul companiei „Continent”. Partenerul promotiei – compania de asigurari Euroasig Grup.

Puterea noului Lexus GS 350 AWD este asigurata de propulsorul cu 6 cilindri in forma de V cu o capacitate cilindrica de 3.5 litri. Aceasta unitate de propulsie cu o putere de 303 cai, este dotata cu sistemul de injectie directa D-4S si sistemul electronic de destribuire a combustibilului injectat Dual VVT-i, sisteme ce asigura un cuplu maxim optim si o economie de combustibil cat mai inalta.

Pentru a fi asigurat schimbul cat mai confortabil a rapoartelor, GS 350 AWD este cuplat la cutia automata cu 6 trepte cu sistem AI-SHIFT, dotata cu inteligenta artificiala, care controleaza automat schimbul treptelor in dependenta de conditiile de drum si stilul de mers.



Dotat cu sistemul de tractiune integrala AWD (All Weel Drive) ce distribuie in conditii normale puterea pe puntile fata/spate in raport de 40/60, Lexus GS 350 AWD dispune de o tinuta de drum caracteristica unui sedan sportiv, ramand in acelasi timp confortabil. In cazul situatiilor speciale, sistemul distribuie puterea pe punti intr-un interval de 50/50 si 30/70, asigurand transmiterea de putere acolo unde este nevoie mai mult, pentru ca comportamentul automobilului sa poata fi anticipat pe orice suprafata.

Caracteristici tehnice Lexus GS 350 AWD:

• Propulsor V6 de 3.5 litri: 303 cai-putere la 6.400 rpm.
• Acceleratie: 0-100 km/h in 5.9 secunde.
• Viteza maxima: 209 km/h.
• Consum mediu de combustibil: 11.8 l/100km.

Importator oficial Lexus in Republica Moldova:
"Continent" SRL
Lexus Continent: str. Arborilor, 17/1, Chisinau,
Viaduct "Centru-Botanica", Showroom Toyota
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!