Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota a dezvaluit un nou hibrid
15 IANUARIE 2010, 11:15
1,674
0
Toyota a dezvaluit un nou hibrid
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Prezenta la Salonul Auto-Nord American ce se desfasoara in aceste zile in Detroit, Toyota a venit cu un concept pe care il prezinta in premiera modiala aici, FT-CH. Noul prototip isi doreste sa se transforme in viitorul apropiat intr-un adevarat automobil de serie, care va deveni o alternativa pentru cei care nu isi pot permite un Prius.

Design-ul lui Toyota FT-CH a fost desenat in studioul european ED2 ce se bazeaza in orasul francez Nisa. Fata futuristica, liniile simple ale profilului dinamic si spatele simpatic, toate aceste isi doresc sa cucereasca tinerii, cei care nu si-au intemeiat pana cand o familie, dar care isi doresc un mijloc de transport ecologic.

Cu dimensiuni mai mici decat ale hibrid-ului Prius, Toyota FT-CH va deveni in urmatorii 4 ani unul din cele 8 modele hibrid pe care doresc sa le lanseze in SUA japonezii, fiind propuslat la randul sau de o unitate formata dintr-un electro-motor si propuslor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mica, care posibil va activa doar pe post de generator.

In asa mod, FT-CH va face parte din gama de modele hibrid cu care Toyota isi doreste sa invadeze continentul nord-amercian, si cu ajutorul carora spera sa obtina vanzari de peste 1 mln vehicule hibrid incepand cu anul curent.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!