Prima pagină  »  Ştiri  »  Versiunea de serie Honda CR-Z a debutat la Detroit
12 IANUARIE 2010, 13:35
1,328
0
Versiunea de serie Honda CR-Z a debutat la Detroit
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Se pare ca renumitul model Honda CRX a reinviat din nou, dar deja sub un alt nume – Honda CR-Z, un model care este la fel de compact, dinamic si manevrabil ca predecesorul sau. Premiera mondiala a versiunii de serie Honda CR-Z a avut loc ieri in Detroit, iar printre principalele atuuri ale noului model se regaseste placerea obtinuta de pe urma conducerii unui automobil ce polueaza la minim mediul inconjurator.

Noul CR-Z este propulsat de motorul pe benzina de 1.5 litri i-VTEC, care formeaza un tandem cu sistemul hibrid Honda IMA. In asa mod, CR-Z mai dispune si de un electro-motor care adauga la puterea propulsorului pe benzina inca 14 cai-putere si 78 Nm, iar astfel avem un total de 124 cai-putere si 174 Nm. In mediu, hibrid-ul va consuma 4.1 litri la 100 km, in timp ce emisiile de CO2 constituie 117 g/km.

Cu ajutorul sistemului 3-Mode Drive System, conducatorul poate opta pentru 3 moduri de rulare presetate, care reguleaza reactia acceleratorului la apasare, a servodirectiei si a conditionerului.

Vanzarile europene ale noului hibrid Honda CR-Z vor incepe in vara anului 2010.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!