Prima pagină  »  Ştiri  »  Confortul intalneste puterea: BMW Seria 5 GT by AC Schnitzer
12 MARTIE 2010, 12:22
1,441
0
Confortul intalneste puterea: BMW Seria 5 GT by AC Schnitzer
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Cu putin timp in urma, renumitul atelier de tuning AC Schnitzer anunta ca a creat un pachet de performanta format din kit aerodinamic si propulsoare mai puternice, pentru crossover-ul BMW X1. Insa iata ca acum, atelierul specializat in modificarea modelelor BMW si MINI, ne propune propria viziune asupra noului gran turismo bavarez BMW Seria 5GT.

La fel ca si in cazul lui BMW X1, noul Seria 5 GT by AC Schnitzer dispune de un pachet aerodinamic format din spoiler frontal, prize de aer pe capota cu margini cromate, praguri laterale si spoiler spate. Toate aceste elemente aduc o noua infatisare bavarezului, ca in acelasi timp sa-i ofere o stabilitate mai buna la viteze inalte. De altfel, de stabilitate au grija si jantele cu dimensiuni ce variaza intre 19 si 22 inch, care pot fi comandate de clienti in dependenta de nuanta si stilul dorit.

Inginerii AC Schnitzer nu au putut rezista ispitei de a efectua modificari si sub capota. In asa mod, dupa ce au schimbat sistemul de control al propulsorului si au imbunatatit sistemul de evacuare a gazelor propulsorului diesel de pe versiunea BMW 530d GT, s-a reusit o crestere de putere cu 41 cai, cu un total de 286 cai-putere.

Noul BMW Seria 5 GT by AC Schnitzer este expus in aceste zile la Salonul Auto de la Geneva
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!