Prima pagină  »  Ştiri  »  Debut de vanzari pentru noile anvelope Continental SportContact 5P
16 MARTIE 2010, 13:47
1,976
0
Debut de vanzari pentru noile anvelope Continental SportContact 5P
De Dio Plus SRL
0
Anvelopele inovative Continental SportContact 5P, lansarea carora a fost anuntata cu putin timp in urma, in scurt timp vor putea fi procurate la dealer-ul autorizat Continental din orice colt al lumii. Cele mai noi elaborari din domeniul componentei cauciucurilor, structura carcasului si design-ul protectorului sunt implimentate pe noile anvelope SportContact 5P.

Noul produs a fost elaborat pentru automobilele ce dispun de foarte multa putere sub capota, si anticipeaza lansarea “fratelui” mai mare – SportContact 5 – care va fi produs incepand cu anul 2011.

Continental SportContact 5P a fost optimizat pentru o conlucrare cat mai buna intre puntile fata-spate ale automobilului. Asigurand reactia ferma a rotilor in timpul manevrelor, si aderenta maxima pe suprafetele ude sau uscate, SportContact 5P permite astfel conducatorului sa se bucure de intreg potentialul automobilului.

Caracteristicile anvelopelor Continental SportContact 5P:

- Garanteaza o reactie exacta a rotilor la intoarcerea volanului, asigurand o manevrabilitate sportiva.
- Aderenta extraordinara cu suprafata de rulare si stabilitate la orice viteza.
- Distanta redusa la franare, atat pe suprafete ude, cat si pe cele uscate.
- Anvelopele sunt optimizate pentru o conlucrare cat mai buna intre puntile fata-spate.

Noile anvelope sunt oferite pentru jantele cu marimi ce variaza intre 18 si 23 inch cu indicile de viteza ZR.

Noile anvelope sunt recomandate de expertii celor mai cunoscute ateliere de tuning:

ABT- Hans Urgen (Director Executiv al atelierului ABT): “Aderenta oferita de noile anvelope este absolut uimitoare! Chiar si in cazul sarcinilor extreme ContiSportContact 5P nu deviaza de la directia initiala”.

AC SCHNITZER- Roman Fenners (Manager General AC Schnitzer): “Anvelopele nu doar franeaza, ci se opresc in loc la aplicarea franelor. Distanta mica de franare chiar ma uimit!”

Lorinser- Marcus Lorinser (Manager General Lorinser): “Chiar si pe timp de ploaie, ContiSportContact 5P da dovada de indici fantastici, in primul rand, de un contact absolut cu suprafata de drum.”

TechArt- Thomas Behringer (Director Executiv TechArt): “Sunt adeptul stilului dinamic de a conduce, cel care necesita de altfel o reactie exacta a anvelopelor. Conti SportContact 5P transmite pe suprafata de drum comenzile mele in totalitate.”

Tinem sa mentionam ca prezentarea oficiala a noilor anvelope a avut loc la inceputul lunii Decembrie 2009 la poligonul Continental din Portugalia. Cu noile anvelope deja sunt echipate cateva modele Mercedes-Benz AMG, in timp ce la Salonul Auto de la Frankfurt 2009, anvelopele SportContact 5P au putut fi observate pe Audi TT RS, prezentat in premiera mondiala.

In asortimentul marimilor noilor anvelope Continental pot fi regasite marimi speciale, elaborate pentru una din punti fata sau spate, sau pentru toate puntile. Pentru a dezvalui procesul de elaborare a cauciucurilor, compania Continental a dezvaluit prototipul acesteia “EVOlution”, explicand in acelasi moment ce scopuri au avut in fata sa inginerii, si cum acestea au fost atinse, si anume: echilibru optim intre caracteristicile esentiale si siguranta maxima. Anvelopele dispun de un protector asimetric, iar multumita elementelor din care este compus cauciucul “Black Chilli” este oferit manevrabilitatea exacta si cea mai mica distanta la franare, aceste caracteristici fiind extrem de importante pentru automobilele din clasa UHP.


Reprezentant oficial Continental AG in Republica Moldova:
Dio Plus SRL
Magazine Dio Plus:
Str.Alba-Iulia, 75 (uzina Alfa) - Telefon:75-38-38
Str.Valea Crucii, 11 - Telefoane: 66-06-99, 66-09-99
www.continental.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!