Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen continua colaborarea cu Red Bull
1 IUNIE 2010, 16:40
1,340
0
Volkswagen continua colaborarea cu Red Bull
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Marcile Volkswagen si Red Bull mai bine de sase ani colaboreaza cu diferite ocazii. Incepand cu anul 2004, logoul bauturii energizante putea fi regasit pe caroseria lui Race Touareg, vehicul de teren, care la ultima editie a legendarului raliu Dakar a venit pe prima pozitie. Continuand parteneriatul, Volkswagen a devenit de curand sponsorul competitiei aeriene – Red Bull Air Race.

Urmatoarea competitie va avea loc la 6 Iunie in Canada, acolo unde logourile Volkswagen vor putea fi regasite pe fiecare afis, iar modele ca Scirocco R vor transporta organizatorii. Suplimentar, Volkswagen a devenit si sponsorul echipei in care evolueaza Matthias Dolderer, iar astfel, logoul VW va putea fi admirat si pe avionul acestuia.

Competitia aeriana Red Bull Air Race s-a transformat intr-un campionat mondial in anul 2005. Pentru mai multa inchipuire despre cat de populara este aceasta competitie, trebuie sa mentionez ca anul trecut circa 3.5 mln spectatori au urmarit de la fata locului evenimentul, in timp ce alti 270 mln au privit lupta data intre echipe din fata televizoarelor. In anul 2010, Red Bull Air Race va avea loc in opt tari ce se afla pe cinci continente.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!