Prima pagină  »  Ştiri  »  A inceput productia noii generatii Ford Focus in Germania
9 DECEMBRIE 2010, 10:34
1,549
0
A inceput productia noii generatii Ford Focus in Germania
De Ilie Toma
1
La uzina Ford din Saarlouis, Germania, a fost dat startul productiei pentru noua generatie a lui Ford Focus. Modelul face parte din strategia de globalizare a productiei Ford si vine sa ofere o sarcina importanta facilitatii germane de productie, aici construindu-se toate trei versiuni de caroserie a lui Focus – sedan, hatchback si break, iar din 2012 lor li se va adauga versiunea de inalta performanta ST.

Uzina din Germania va fi astfel sursa de livrare pentru cea mai mare parte a pietelor europene. Pentru continentul nord-american, sunt la etapa finala pregatirile pentru startul productiei la uzina din Michigan, SUA, iar din 2011 Ford va produce Focus si in Rusia, la uzina sa din St. Petersburg. Si deoarece am mentionat ca Focus este un produs global al celor de la Ford, modelul va fi asamblat si in China din 2012, de acolo asigurandu-se livrarile pe piata asiatica.

Noul Ford Focus este construit pe noua platforma de segment C a grupului si promite sa surclaseze concurentii la toate capitolele esentiale, aducand tehnologii moderne, dar accesibile, motoare eficiente, atat diesel cat si pe benzina, precum si calitati dinamice demne. Pana astazi, numele Focus a insemnat pentru Ford vanzari de peste 10 milioane de masini, in mai multe generatii, dintre care peste 6 milioane au fost comercializate in Europa.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!