Prima pagină  »  Ştiri  »  Facelift radical pentru Opel Corsa
1 DECEMBRIE 2010, 15:37
2,116
0
Facelift radical pentru Opel Corsa
De Ilie Toma
0
Chiar daca a trecut mai putin de un an de la faceliftul lui Opel Corsa, germanii au decis sa opereze o noua operatie estetica modelului, de aceasta data una mult mai radicala. Noul facelift ii aduce lui Corsa o fata conforma cu noua identitate a marcii, insa ii face si o revizie ampla in gama de motoare.

Sub capota modelului compact isi face loc un nou propulsor diesel, 1.3 CDTi ecoFLEX, care dezvolta 95 CP si este dotat cu sistem Start/Stop. Cu aceasta noua motorizare, Corsa consuma doar 3.5 litri de diesel la 100 km si emite doar 94 g/km de CO2, in regim mixt. In regim urban, consumul se ridica la doar 4.2 litri/100 km. In acelasi timp, cuplul maxim oferit de motor impresioneaza: 190 Nm, disponibil intre 1750 si 3250 rpm.

La exterior, Corsa a beneficiat de o redimensionare a grilei radiatorului si a prizei de aer din bara de protectie. Emblema marcii a devenit si ea mai mare, in ton cu ultimele modele lansate in gama Opel. Componentele interne ale blocurilor optice au fost de asemenea reconcepute, pentru a-i asigura masinii o prezenta mult mai expresiva. Aspectul nou este completat si de 6 seturi noi de jante din aliaj usor.

La interior, toate nivelele de dotari au obtinut materiale noi, mai calitative, iar elementele interiorul vin acum cu o atentie mai mare la micile detalii. Pentru versiunile cu sistem de navigare, este disponibil un nou sistem, care permite si vizualizarea hartilor in regim 3D. Corsa mai ofera acum si conexiune Bluetooth, iPod si USB.
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!