Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia si Hyundai, sponsori oficiali ai Campionatului Mondial de Fotbal din
6 DECEMBRIE 2010, 13:30
1,649
0
Kia si Hyundai, sponsori oficiali ai Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 si 2022
De Kia Motors Moldova
0
Saptamana trecuta au fost anuntate tarile-gazde ale Campionatului Mondial de Fotbal, editia 2018 si 2022, insa Kia Motors si Hyundai Motor au si reusit sa incheie un parteneriat cu FIFA pentru obtinerea statului de sponsor oficial la evenimentele sportive.

Desi actualul accord similar al Grupului Hyundai-Kia si FIFA expira abia peste 4 ani, producatorul coreean a hotarat sa-si asigure aceeasi pozitie favorizata din timp, prelungind acordul pana in anul 2022. Statutul de sponsor oficial ofera celor de la Hyundai-Kia dreptul de a-si promova imaginea la toate turneele FIFA, avand astfel asigurat un important instrument de marketing si contribuind in acelasi timp la dezvoltarea fotbalului.

Reprezentantii Kia Motors s-au aratat increzuti ca noul acord le va asigura o vizibilitate excelenta in fata unui public numeros, iar sustinerea continua a fotbalului in lume este in concordanta deplina cu valorile marcii.

Pentru prima data, Kia Motors a devenit partenerul FIFA in anul 2007, intentionand sa stabileasca o conexiune de imagine intre cel mai popular sport al planetei si marca coreeana.

De asemenea, si reprezentantii FIFA s-au aratat incantati de colaborarea cu producatorul coreean, numindu-l chiar “unul din cel mai buni parteneri din istoria FIFA”
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!