Prima pagină  »  Ştiri  »  Performanţa Dodge tronează în noua ediţie "The Fast and the Furious"
4 APRILIE 2011, 11:49
1,428
0
Performanţa Dodge tronează în noua ediţie "The Fast and the Furious"
De Redactia PiataAuto.md
1
Dodge este, de ceva vreme sinonim cu masinile performante in cadrul grupului Chrysler si nimic nu inradacineaza mai bine imaginea unei marci auto performante in constiinta publicului decat un film cu multe curse de masini. Iar Dodge anunta ca in noua editie “The Fast and the Furios”, care se va numi “Fast Five”, performanta Dodge va fi cea care domina cu adevarat.

Dodge desfasoara un parteneriat cu cei de la Universal Pictures, prin care cei de la Dodge au furnizat producatorilor filmului o multime de exemplare Dodge Charger pentru a fi folosite in scenele de urmariri. Premiera lui “Fast Five” va avea loc la 29 aprilie, insa in SUA a si fost dat startul unei campanii publicitare de promovare a filmului. In cadrul acesteia, exista si un spot sponsorizat de Dodge, care pune un accent vizibil pe modelului Charger. Sloganul de incheiere al spotului afirma: “cursele de masini fac filmele mai bune”...

Dupa cum declara chiar presedintele Dodge, Ralph Gilles, fanii Dodge vor avea parte de multe scene de urmarire, extrem de captivante si pline de adrenalina, iar performanta lui Charger este pusa in evidenta cum nu se poate mai bine.

Va invitam sa vedeti mai jos spotul publicitar sponsorizat de Dodge, precum si trailerul oficial al filmului “Fast Five”.
 
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!