Prima pagină  »  Ştiri  »  Preţul plăcuţelor de înmatriculare va fi redus
4 APRILIE 2011, 14:20
2,003
0
Preţul plăcuţelor de înmatriculare va fi redus
De Redactia PiataAuto.md
0
Ministerul Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor a Republicii Moldova a anuntat ca in viitorul apropiat va fi redus pretul pentru eliberarea placutelor de inmatriculare a vehiculelor. Acest fapt va deveni posibil dupa modificarea unei hotarari a guvernului din noiembrie 2001, care prevedea acordarea dreptului de fabricare a placutelor unei singure companii.

Aflat intr-o vizita de documentare la unul din birourile de inmatriculare din Chisinau, Ministrul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, Pavel Filip, a declarat: “Trebuie sa recunoastem, cu regret, ca ne confruntam cu o situatie clasica in Moldova, cand un grup de persoane paraziteaza pe seama cetatenilor. Printr-o Hotarare de Guvern din 2001, o singura intreprindere a fost desemnata sa elibereze placute de inmatriculare, impunand oamenii sa platească preturi exagerate pentru aceasta”.

In urma adoptarii noului proiect de hotarare, se va organiza o licitatie pentru desemnarea agentilor economici care vor avea dreptul sa fabrice placutele, criteriile de selectie fiind preturile cele mai avantajoase si calitatea placutelor.

In prezent, costul eliberarii placutelor de inmatriculare constituie 390 lei.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!