Prima pagină  »  Ştiri  »  CLUB PiataAuto.md: Discutăm despre maşini şi pasiuni!
4 IULIE 2011, 18:24
2,073
4
CLUB PiataAuto.md: Discutăm despre maşini şi pasiuni!
De Ilie Toma
0
Ziua cea mare a venit! Forumul multaşteptat şi-a făcut apariţia pe site-ul nostru! Doar că e ceva mai mult de un forum, e un chatroom interactiv, în care discutăm despre maşini şi pasiuni!

Compartimentul CLUB îţi aduce tot ceea ce înseamnă un forum clasic: poţi crea teme noi, poţi face upload la imagini atunci când creezi teme sau scrii comentarii, poţi comenta şi aprecia mesajele celorlalţi utilizatori. Utilizatorii cei mai activi sunt monitorizaţi în permanenţă de sistem, astfel încât aceştia vor fi prezenţi în topurile de pe prima pagină a compartimentului.

De ce spunem că e un chatroom? Pentru că, odată ce ai accesat o temă, poţi sta cu ochii pe ea fără sa faci „refresh” în permanenţă la pagină pentru a vedea dacă au apărut mesaje noi. Discuţia se actualizează în mod automat, iar tu o urmăreşti şi participi prin noi şi noi comentarii. Astfel, fiecare nouă temă se transformă într-un chatroom în care participă toţi cei interesaţi de ea.

Hm! Şi dacă vrei să porţi o discuţie în particular cu unul din utilizatori? Un forum clasic nu-ţi permite asta. CLUBUL PiataAuto.md îţi permite, însă! Odată ce te afli pe paginile CLUBULUI, eşti identificat ca fiind online şi apari în lista de utilizatori în CLUB, iar tu, la rândul tău, îi vezi pe toţi ceilalţi. Nu trebuie decât să faci un click pe numele utilizatorului cu care vrei să discuţi în particular, şi porneşti o sesiune de chat privat! Dacă vrei să discuţi mai mult, fără a fi nevoit să menţii acea pagină deschisă, poţi exterioriza pur şi simplu fereastra ta de chat privat într-o fereastră propriu-zisă a browser-ului tău, şi poţi discuta ore în şir, cât îţi doreşti!

Te invităm să comunici liber! Creează chiar tu o nouă temă! Discutăm despre maşini şi pasiuni! Vino în CLUB!
COMENTARII (4)
Mihail
Chişinău
la 4 Iulie 2011 - 22:13
piataauto sunteti cei mai tari... (numa sa bagati citeva reclame la locu lor si in rest super)
0
3
Bentley
Chişinău
la 5 Iulie 2011 - 14:22
interesant...
bravo baieti.respect.
0
0
Mihail
Chişinău
la 5 Iulie 2011 - 16:48
totusi nui chiar de nota 10 forumul... :( ma asteptam la mai mult.... ! sa putem face poolor(sondaje)
etc... edita temele..
0
0
Bentley
Chişinău
la 6 Iulie 2011 - 16:00
eu credca e chiar reusit.Mereu este loc de mai mult.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!