Prima pagină  »  Ştiri  »  Locul 2 în Austria pentru Serghei Gavlitskii, Directorul Mercedes-Benz Moldova
4 IULIE 2011, 08:38
3,338
3
Locul 2 în Austria pentru Serghei Gavlitskii, Directorul Mercedes-Benz Moldova
De Ilie Toma
0
Despre pasiunea lui Serghei Gavlitskii pentru Kyokushinkai Karate, dar şi despre seria de succese obţinute, vorbeam încă astă iarnă, într-un interviu special, acordat pentru PiataAuto.md. Atunci directorul Mercedes-Benz Moldova promitea să aducă acasă noi distincţii, iar ultima sa participare la camionatul Austriei confirmă promisiunea.

Seghei Gavlitskii a reuşit să obţină locul 2 în categoria „veterani de peste 35 de ani”, asigurând, astfel, Moldovei un loc pe podium.

Campionatul Austriei la Kyokushinkai Karate s-a desfăşurat în Viena, la complexul Rundhalle Lieblgasse.
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (3)
BMWPower.MD
Chişinău
la 4 Iulie 2011 - 11:07
Bravo! Se stie ca oamenii de varsta lui au iubit sportul mai mult decat generatia noastra care fac doar sala si numesc gresit sport.
0
0
Mihail
Chişinău
la 4 Iulie 2011 - 12:42
BMWPower.MD fii serios .. e normal ca oamenii sa aiba pareri diferite da tu daca stii ca vorbesti prostii ap mai bine nu comenta...

oamenii se duc la sala ca sasi faca un fizic de invidiat plus si sanatate mai buna... da daca faci karate nu insamna ca esti mai presus ca altu... fiecare are gusturi diferite... iti pare ca sa sii trinti cu fundu de pamint de la 2 metri inaltime ii tare bun sport??
eu sunt foarte mindru de persoana respectiva pentru ca e mindria tarii noastre... bravo lui! a aratat ca iubeste sportul si banii nul schimba.!
3
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 4 Iulie 2011 - 16:39
...
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!