Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota Prius, un hibrid cu tuning
5 IULIE 2011, 13:10
2,766
15
Toyota Prius, un hibrid cu tuning
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Cei care îşi cumpără o Toyota Prius pune preţ mai ales pe eficienţa şi grija faţă de mediu a modelului hibrid. Şi totuşi, imaginea prea cuminte poate fi înlocuită acum cu una mult mai agresivă, şi asta datorită pachetului PLUS Performance Package, propus chiar de producător!

După cum afirmă cei de la Toyota, noul pachet de tuning reprezintă o evoluţie a designului automobilelor hibride, unde eficienţa în consum face tandem cu stilarea agresivă şi manevrabilitatea de performanţă.

Ce include, de fapt pachetul Prius PLUS Performance Package? În primul rând, trebuie să menţionăm că acesta va fi disponibil doar pentru patru din culorile din gama Prius – perlă, argintiu, gri şi negru. PLUS Performance Package include un kit agresiv de design, care aduce bare de protecţie modificate şi praguri laterale mai agresive. De asemenea, jantele plicticoase au fost înclouite cu altele noi, cu 5 spiţe şi profil redus al anvelopelor. Mai exact acestea au acum dimensiunea 245/45 R 17, iar odată cu acestea a crescut niţel şi ecartamentul modelului. Per ansamblu, jantele mai mari şi ecartamentul crescut va asigura o mai bună manevrabilitate modelului.

Pachetul include şi mici modificări la suspensie! Astfel, arcurile suspensiilor sunt mai mici, iar garda la sol al Priusului coboară cu 28 mm în faţă şi 33 mm în spate. Iar calităţile de manevrabilitate sporite sunt asigurate şi de un set nou de bare stabilizatoare ale suspensiei spate, care vor menţine vehiculul cu mai multă fermitate la abordatea virajelor. Iar pe lângă toate elementele enumerate mai sus, logo-ul special „PLUS” va fi prezent pe covoraşele din interior, precum şi pe hayonul portbagajului, la exterior.

Pachetul Prius PLUS Performance va fi disponibil doar pentru clienţii din SUA, la un preţ de 3,699 dolari.
COMENTARII (15)
G e o
Floreşti, Moldova
la 5 Iulie 2011 - 19:04
Bravo celor de la Toyota.....se gindesc la viitor ... cred ca nu te mai plictisesti donducind acesta masina splendida...
4
1
dima
Chişinău
la 5 Iulie 2011 - 19:39
mai bine mai adaugau o batereie pentru energie adaugatoare, mai de folos era!
3
2
Mihail
Chişinău
la 5 Iulie 2011 - 20:26
dima serios? tu cu asa idei de ce nu te angajezi ca inginer la un contructor auto greu ca toyota?....
mai bine taceai si filosof ramineai...
totul are limite!!! da eu cred ca nu toti vor sa meargain masina ca tine:cu batariile in brate...
2
3
dima
Chişinău
la 5 Iulie 2011 - 21:04
miahi tu ai avut vreodata o toyota? sau in genere ai condus masina vreodata ca sa comenetezi asa increzut? prius e un hibrid care costa o gramada de bani si ei il fac si mai scump adaugindui niste plasticuri puse cu suruburi, asa face toyota tiuning si la corolla S si la alte marci si apropo eu deja lucrez ca inginer insa in alt domeniu, da tu dupa ce termini gradinitza poti sa mergi sa inveti constructia de masini, desteptule.
1
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 5 Iulie 2011 - 21:58
Eu is deacord cu Dima.....
1
0
Mihail
Chişinău
la 5 Iulie 2011 - 23:20
priusu nui nici pe departe "foarte" scumpa!!! are un pret pe care sil merita pina la ultimul $+ pentur ca la constructia unui hibrid se folosesc materiale foarte foarte scumpe...! una din cele mai mare "probleme" sa spun asa care apar la toti constructorii auto de hibride este : "BATERIA" care are o dimensiune MARE si necesita mult spatiu! trebue sa gindesti foarte foarte bine constructia masinii pentru a pune bateria intun loc cint mai potrivit si sa nu incurce la ceva...! si acum tu spui ca mai bine era sa mai pue citeva baterii da? si te intrebi de ce zic sa spui prostii??! mei omule toyota nui apa de ploaie! si a ajuns unde este pentru ca are INGINERI nu diplome de 300$+ cum se iau la noi.....!! si tu spui de ce asa si de ce nu asa... pentru ca totul are limit...!!
3
0
Mihail
Chişinău
la 5 Iulie 2011 - 23:22
apopo dima vrau sa te aduc la cunostinta ca la masinile hibride nu se folosesc baterii de 1.5 V care se folossc la telecomanda.... sa stii...
3
1
BMWPower.MD
Chişinău
la 6 Iulie 2011 - 00:52
http://www.youtube.com/watch?v=badoMjA_rW0

daca intelegi engleza incearca sa intelegi cat de miraculos e priusul :D
0
1
BMWPower.MD
Chişinău
la 6 Iulie 2011 - 00:52
apropo, oamenii astia de la top gear au experienta si cunostinte
0
1
Igor
London, Marea Britanie
la 6 Iulie 2011 - 02:47
Buna....ce pot spune, am o corolla din 2010 1.6 vvti, un hibrid de toryota prius FFFOARTE USOR m-a depasit la un deal, am incercat sa il ajung si pe drum drept, dar degeaba, nu ca as fi un toyotoman inrait, ba din contra im plac nemtii, dar pris isi are atuurile sale si e o masina ce isi merita toti banii.....apropo 1.6 vvti in pasaport scrie consum mediu 7,2, "FALSE", at least 7,8, dar mai des 8,0, asa ca Prius "dai foiala!!!"
0
1
Mihail
Chişinău
la 6 Iulie 2011 - 11:12
apropo BMWPower.MD nu am aceleasi pareri ca si tine despre topgear....! pentru mine cindva mai spuneau ce spuneau da acum au devenit niste prosti! in tot sensul cuvintului...! au bani ! si ei sunt printre acei care se lasa schimbati de bani si uita de unde au pornit.... ! da stiu ca acestia 3 nus mai schimba locul de la volanul unui lambo ferrari.... dap lambo ferrari nu se compara cu prius si alte masini de nivelul ei ! de care cei de la topgear rid ca niste oi.....
1
1
dima
Chişinău
la 6 Iulie 2011 - 14:58
eu am inteles una mihai tu esti cel mai destept, iar toti restul sint niste prosti, tu unul intelegi totul, restul nu inteleg nimic si a treia aici oamenii isi expun parerile si nimeni nui invata pe ingineri cum sa lucreze, tu mihai o ei prea aproape de suflet, cind ai sati ei masina ai sa vezi lucrurile altfel!
1
2
BMWPower.MD
Chişinău
la 6 Iulie 2011 - 15:20
corect, deam si to gear is niste prosti
2
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 8 Iulie 2011 - 18:15
Bai ce vati legat voi de TOP GEAR?.....bravo lor ca au bani si conduc ferrari dar nu jiguli...diferenta e mare asa ca nu va comparati cu cei 3 oamnei...si eu nu cred ca ei is niste prosti....
0
0
Mihail
Chişinău
la 9 Iulie 2011 - 11:38
GHITON bine ca au eu nici nu zic nimic... eu am zis in acest sens... ca sau deprins cu masini de sute de k de $+ si cidn testeaza o masina eftina... doar rid.. parca vroiau sa fie ca un ferrari... de aceea pentru mine nau valoare...! ei ar fi buni sa faca doar teste pe supercarruri..
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!