Prima pagină  »  Ştiri  »  Dacia lansează… hotelul de anvelope
17 OCTOMBRIE 2011, 13:42
2,907
3
Dacia lansează… hotelul de anvelope
De Ilie Toma
2
Nu aveţi unde să vă depozitaţi anvelopele de vară pe perioada iernii? Dacia vine cu o promoţie ingenioasă în România, prin care oferă „adăpost” anvelopelor de vară, în timp ce maşina rulează cu cele de iarnă.

Costul serviciului este de 15 lei româneşti per anvelopă, echivalentul a aproximativ 57 lei moldoveneşti. În acest preţ se include „adăpostirea” roţilor de vară în "hotelul" de anvelope pe o perioadă de 6 luni, dar şi montarea şi echilibrarea anvelopelor de iarnă. Mai mult ca atât, proprietarii nu sunt obligaţi să cumpere anvelopele dintr-un loc anume – aceştia pot veni cu propriile anvelope de iarnă, de orice marcă. Esenţial e să ajungă la unul din distribuitorii oficiali Dacia din ţara vecină.

Menţionăm că în România, începând cu acest an, intră în vigoare o nouă lege, care obligă proprietarii de maşini să-şi echipeze automobilele cu anvelope de iarnă în perioada rece a anului. În Moldova o astfel de lege există încă de anul trecut.
COMENTARII (3)
Mihail
Chişinău
la 17 Octombrie 2011 - 18:27
eu lea anin cu fringhie si le dirii dea siriita din urma da nis banii estea nui dau!...

lumea catare mai are casa/garaj chiar si la oras....
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 18 Octombrie 2011 - 07:40
Mihai: Pur si simplu hotelul ii pentru bomji care n-au nici casa, nici masa dar au gasit vreo 8k si si-au cumparat un Sandero ca sa nu inghete iarna pe-afara... :)))
0
0
Mihail
Chişinău
la 18 Octombrie 2011 - 16:20
VB_1One ee pintru shis hotelurile dam or shi ele ... da multa minte mai au romanii cu asa idei revolutionare de bizness... xD
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!