Prima pagină  »  Ştiri  »  Jeep Wrangler Call of Duty MW3 – mai durabil, mai fioros
9 NOIEMBRIE 2011, 10:58
2,632
3
Jeep Wrangler Call of Duty MW3 – mai durabil, mai fioros
De Ilie Toma
4
Americanii de la Jeep lansează o versiune specială, ultra-durabilă, a unuia din cele mai legendare automobile de teren din lume – Wrangler. Ediţia specială este botezată în cinstea renumitului joc virtual „Call of Duty” şi se declară a fi cea mai dură şi cea mai rezistentă versiune produsă vreodată în familia Wrangler.

Jeep Wangler Call of Duty Modern Warfare 3, după numele său deplin, vine doar în culoare gri sau neagră şi este dotat cu o capotă ultra-rigidă, bare de protecţie pregătite pentru troliuri, şine ajutătoare pentru parcurgerea terenurilor stâncoase, protectoare ale blocurilor optice, diferenţiale blocabile mecanic pe ambele punţi, demultiplicator de cuplu şi anvelope agresive, destinate celor mai dificile terenuri, cu diametru de 32 de inch.

Ediţia specială a fost inspirată din ultima lansare a jocului Call of Duty, în care Wrangler demonstrează performanţe virtuale similare celor din realitate. Nu e de mirare că spotul publicitar, realizat de cei de la Jeep, pentru noua lor ediţie specială, pare rupt din punctul culminant al unei acţiuni virtuale. Puteţi vedea chiar şi un bătrân UAZ rusesc alergând în disperare după Wrangler...



Noul Jeep Wrangler Call of Duty MW3 va ajunge în showroom-uri către luna decembrie. În SUA, preţul ediţiei speciale porneşte de la $36,495 pentru versiunea cu două uşi şi $40,070 pentru cea cu patru uşi.
COMENTARII (3)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 9 Noiembrie 2011 - 13:58
Prikolinie spetz-efecte in acest filmulet, kiar si un Uaz-ik se vede pe acolo.
0
0
Mihail
Chişinău
la 9 Noiembrie 2011 - 15:41
VB_1One palibomu uazu rupe... shi graiti prostii we ... la jeepu ista dacai nimereste o granata de supt ap arde tat cai numa plasmas... da uazicui uazic... :)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 9 Noiembrie 2011 - 18:08
Seo lume... daca vreti off road adevarat dati-mi mie $+36,495 si eu va aduk Uaz-ik "nastoiashii zveri po bezdorojiu", ca cu Wrangler nu merge treaba. xD xD
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!