Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus lansează cel mai "cuminte" GS
8 NOIEMBRIE 2011, 10:30
2,203
13
Lexus lansează cel mai "cuminte" GS
De Ilie Toma
5
Dacă acum două săptămâni admiram agresivitatea lui GS, dată de lachetul F-Sport, astăzi modelul japonez coboară cu piciorele pe pământ şi vine în cea mai „cuminte” versiune a sa – GS 250.

Cel mai probabil, sub capota noii versiuni se va afla propulsorul V6 pe benzină, de 2.5 litri şi o putere de 208 CP. Deşi deocamdată nu specifică prea multe detalii tehnice, cei de la Lexus anunţă că noua versiune GS va îngloba cea mai mare parte a tehnologiilor noi din gamă. Printre acestea se numără noua generaţie a sistemului media Remote Touch Interface, cu cel mai mare display din clasa sa, de 12.3 inch, sistemul de climatizare S-Flow, precum şi sistemul Drive Mode Select, care modifică ţinuta rutieră a maşinii şi calităţile sale dinamice prin simpla apăsare a unui buton.

Noul Lexus GS 250 va ajunge în showroom-uri abia în primăvara anului viitor. Deşi este firesc ca noua versiune să fie cea mai accesibilă din familia GS, preţul exact nu a fost deocamdată anunţat.
COMENTARII (13)
Amator
Chişinău
la 8 Noiembrie 2011 - 13:06
Automobilul dat este foarte prezentabil.
El face parte din clasa Premium si cretca i se potriveste mai mult un motor hybrid (generatia precedenta 460H consuma in jur de 11 L/100KM ) nu cred ca motorul dat va inregistra un consum mai mic.
Unecul avantaj va fi pretul.
Alegerea va apartine
0
2
Mihail
Chişinău
la 8 Noiembrie 2011 - 21:51
ALLON shi graesti we prostii :) ?
0
0
Autoexpert
Chişinău
la 9 Noiembrie 2011 - 02:48
Mihai i-mi voi permite sa-ti fac o observatie(sper ca vei intelege) :e urit ceea ce ai scris lui ALLON.: shi graesti we prostii :) ?...Ce-i cu maniera asta de a scri?
0
2
Mihail
Chişinău
la 9 Noiembrie 2011 - 15:37
eu is Moldovan! shi graesc Moldovneashte we :)

no mai faceti pe romanii aveti tat dreptu sa shiti MOLDOVENI
noi cind existam ca tara/popor/limba romania nis in ...... la masa nu era!....
plus ma inerveaza limba romana... cai facut din fuga! ....
adidasi - ??? cum adica daca Brandul ADIDAS a incaltat pe multi romani cu ghete.... ei o vast pe o gheata adidas si pe a doua adidas... si un cuvint nou > adidasi mda? asai facuta toate limba romana.... au uitat toate cuvintele stramoshesti si le inlocuiesc cu altele noi de pe la englezi/francezi. .... problemai ca afecteaza shi popor moldovan cu aceasta boala numita "limba romana" ........

piataauto va rog sa fiti seriosi! nu aveti motive sami stergeti comentariul! legeai lege....
0
0
Autoexpert
Chişinău
la 9 Noiembrie 2011 - 16:12
Mihai, ti-as face un discurs istoric dar cred ca n-are sens sa o facem pe site...Eu tot sunt pentru integritatea Moldovei, dar sa stii ca notiunea de limba romana a aparut mai degraba decit statul rominesc...Deci oricum si noi si ei vorbim romina...Ceea ce e ai scris despre adidasi se numeste de fapt imprumut din alta limba si e raspindit nu numai la romini dar si in 97% al altor limbi..orice limba se modernizeaza conform noilor cerinte...
Mai pe scurt suntem moldoveni ca natiune dar vorbim romina...
In plus ceea ce socoti tu moldoveneasca e doar o schimonosire ce a aparut in urma cotropirii moldovei de catre rusi...
Si un fapt ce cred ca te v-a uimi...Taica-meu e rus care tot sustine ca trebuie sa ne mindrim de tara in care traim si sa invatam limba vorbita de stramosi in forma ei curata...
0
0
Autoexpert
Chişinău
la 9 Noiembrie 2011 - 16:17
sorry, romana
0
0
Amator
Chişinău
la 9 Noiembrie 2011 - 17:13
Mihai tu esti un om pierdut. In asa manera de a vorbi nimeni nuti poate interzice, chestia este ca in manera data tu trebue sa vorbesti cu oamenii apropiati da nu in locuri unde mai sint si persoane care au o logica. Si inca ceva cum arata practica asa personalitati deobicei ajung in politie sau Chisinau-Lucru murdar.
PS: Eu sunt pentru Republica Moldova si nici intrun caz pentru Romania ( putin din ei au propria personalitate deobicei ei parodeaza pe cineva)
Sper sa intelegi!!!!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 9 Noiembrie 2011 - 18:15
Romanii sint niste muisti si gata. Noi vorbim limba din Constitutie. Ea este legea suprema a tarii, nu parerea unui "destept" ce-o tine pe-a lui: "romana, romana"... Sa te auda bunelto ce vorbesti iti da cu ceva in cap. Ce au tras ei la romani cind invatau in scolile lor si faceau armata ap nu da Doamne nici la cel mai perikulos dusman.
0
0
Mihail
Chişinău
la 9 Noiembrie 2011 - 22:23
VB_1One pacat cas putini ca tine .... defapt nici noua generatie nui vinovata ca a cazut victima a masmediei romane care incearca sa ne astupe trecutul si sani inventeze o istorioara compusa de ei ca noi sa credem ca suntem romani si sa ne alipim la ei.... chestie tipic TIGANEASCA ...dow tiganii te amagesc ..iti controleaza mintea si poc in capcana....

Autoexpert : Spunemi ca NOI si putini romani (fara tigani) suntem DACI .... ooo te cred!!! spune! ca limba Moldoveneasca care are istorie de mai mult de 500 de ani... si cea romana a romaniei de azi provin de la LIMBA GETO-DACA ! te cred... e corect! da daca tiganii au capatat puterea in romania incit shiua pus numele tarii :{ROM}MANIA=tigania si limba rom[ana] =tiganeasca... apoi e logic sa ne numim si noi limba tiganeasca? logic faceti o concluzie.... daca un roman imi spune ma moldovenilor .... stramosii nostri provin de la acelasi popor si au vorbit acceasi limba DACA..... eu cred...
0
0
Autoexpert
Chişinău
la 10 Noiembrie 2011 - 10:20
Va rog haideti sa vorbim despre automobile...!!!
0
0
vasile tataru
Chişinău
la 12 Noiembrie 2011 - 16:42
Acest mesaj se refera la Mihai si VB_1One!Mai baieti,voi decit sa vorbiti prostii mai bine ati studia istoria si v-ati uita mai putin la televizor,ca ceea ce va spun la televizor este minciuna si manipulare.dar manipulati sunt doar oamenii inculti.caci cei care stiu adevarul nu se lasa manipulati.Asa ca mai baieti mai bine nu deschideti tema aceasta daca nu cunoasteti adevaru,caci lasati o impresie proasta celor care cunosc adevarul si stiu putin mai mult decit voi!n-am vrut sa va ofensez dar asta ar trebui sa va dea de gindit.va multumesc.
1
1
Autoexpert
Chişinău
la 12 Noiembrie 2011 - 23:38
inchidem tema...Gata, basta!!!Site-ul e automobilistic ci nu istoric sau politic...Stimati domni si stimate doamne, voi cere redactiei sa stearga comentariile daca vor fi alta tema decit cea a automobilelor...

Cu stima si respect pentru toti...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 13 Noiembrie 2011 - 16:11
vasile tataru: Bai baietel, tu crezi ca eu nu-l voi crede pe bunelul meu care a trecut prin asa ceva si voi da atentie povestilor tale?
Da date tu-n mortii matii... Esti roman, snealsea nafik peste Prut la satra ta de tigani boriti.
1
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!