Prima pagină  »  Ştiri  »  PiataAuto.md merge în Europa pentru o nouă serie de teste!
23 NOIEMBRIE 2011, 08:48
2,450
6
PiataAuto.md merge în Europa pentru o nouă serie de teste!
De Redacţia PiataAuto.md
8
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Sfârşitul lunii noiembrie este o perioadă deosebit de intensă pentru noi. În ultima vreme au apărut mai multe modele noi, deosebit de captivante, pe care vom avea onoarea să le testăm într-o serie de teste drive, în cele mai minunate locaţii europene!

Astfel, astăzi dimineaţă ne-am luat zborul spre Palma de Mallorca – o insulă spaniolă exotică, pe care vom testa un model cu caracter sportiv şi exotic – Opel Astra GTC. Avem onoarea să fim singura publicaţie din Moldova care participă la acest test drive deosebit, împreună cu presa auto internaţională.

După Palma de Mallorca, mergem direct într-o altă locaţie spanionă, Barcelona – pentru a testa noul BMW Seria 3! Testul-drive cu noul sedan german presupune un punct culminant deosebit de picant, în care vom avea ocazia să conducem noua Serie 3 pe un circuit de Formula 1 – şi vorbim aici de Circuitul Catalunya, din apropierea Barcelonei, acolo unde are loc Grand Prix-ul spaniol din Formula 1!

Iar cel de-a treilea punct de destinaţie pentru redacţia noastră este Danemarca, ţara cu cele mai încurajatoare subvenţii pentru procurarea maşinilor electrice. Aici vom avea ocazia să tesăm în condiţiile climei scandinave noua Opel Ampera, în rute lungi şi pitoreşti de condus în una din cele mai frumoase ţări ale Europei.

Astfel, pe site-ul nostru veţi avea ocazia să citiţi o serie de teste drive palpitante. Iar pe lângă teste, Vă promitem şi un jurnal de călătorie, de la sudul exotic la nordul glaciar al Europei, mai ales că vom avea şi o cameră video pentru a filma cele mai palpitante momente!

Vă mulţumim că ne sunteţi alături!
COMENTARII (6)
STEFF
Chişinău
la 23 Noiembrie 2011 - 09:23
hai Pa!
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 23 Noiembrie 2011 - 10:54
Eheeeee, sunt si eu in Danemarca !!! Cum facem sa ne intalnim? Mai am un amic care e guru Opel, e membru marcand al Club Opel Romania. Sa vad daca vrea sa fie si el ...
0
0
Mihail
Chişinău
la 23 Noiembrie 2011 - 15:56
Constantin-Padure.com numa sa nui bateti cap nu mai vedem testele :)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 23 Noiembrie 2011 - 16:00
Sper ca testul cu BMW-ul si Astra sa fie interesant!!!
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 23 Noiembrie 2011 - 16:06
succese
0
0
dima
Chişinău
la 24 Noiembrie 2011 - 20:31
astept seria 3!!!!!!!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!