Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda, în calitate de distrugător de automobile
28 DECEMBRIE 2011, 13:31
2,422
6
Honda, în calitate de distrugător de automobile
De Valeriu Bahnaru
5
GALERIE FOTO (25 IMAGINI)
Cea mai teribilă inundaţie din toate câte au avut loc ultimii 50 de ani în Thailanda a luat viaţa a 610 oameni şi a cauzat daune de miliarde de dolari. Acum, odată cu retragerea apelor, gravitatea calamităţii este din nou capturată în obiectivele camerelor foto.

Printre sutele de companii, care au suferit pierderi materiale majore în urma inundaţiilor, se numără şi Honda. Uzina producătorului japonez din regiunea Ajutai a Thailandei a fost cea mai afectată, iar automobilele produse aici şi pregătite de livrare aşa şi nu au mai apucat să ajungă la proprietarii lor. Un număr de 1,055 de automobile noi, abia produse, au fost inundate şi aduse la o stare deplorabilă...

Astfel, oficialii Honda au ajuns la o decizie şocantă, de a distruge toate cele peste o mie de automobile, care au avut de suferit din cauza indundaţiilor şi de a produce altele noi. Astfel, o parte din muncitorii de la uzină au dat startul programului de distrugere a maşinilor afectate, printre care se numără modele precum Jazz, Brio, City şi Civic. Distrugerea lor are loc cu ajutorul unor utilaje specializate în construcţie, maşiniile fiind presate mecanic până la distrugerea totală.

Fotografiile tragice, cu maşini nevinovate care sunt distruse nemilos, redau gravitatea daunelor pe care le-au suferit cei de la Honda. Însă, astfel toţi clienţii Honda pot fi siguri că nu vor cumpăra niciodată un automobil care a fost în teatrul inundaţiilor, iar apoi a fost restabilit şi adus în showroom. Reputaţia contează mai mult decât protejarea profiturilor imediate, iar asta impune respect.
COMENTARII (6)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 28 Decembrie 2011 - 14:14
Ce dezastru, ce pacat ca s-au pierdut atitia bani in bezna... Imbucuraor e faptul ca Honda tine la clientii sai si a mers la asa fapta oliaka usturatoare financiar, de a distruge automobilele, dar nu de a le restaura si vinde in showroom-uri. Bravo Honda!!!
0
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 28 Decembrie 2011 - 18:14
of ce trist,priveam pozele si ma intristam,mare pacat a dat peste japonezi ((( imi pare rau pentru ei. Dar e bine ca au avut curajul sa mearga la o asa decizie. Bravo lor!!!
0
1
ion
Chişinău
la 28 Decembrie 2011 - 20:24
ma doare sufletul
0
0
Igor
London, Marea Britanie
la 28 Decembrie 2011 - 21:18
da. si mai ales ca au avut de suferit oamenii. :(
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 28 Decembrie 2011 - 23:37
De maisni nu imi pare rau,imi pare rau de oamenii care au avut de suferit,masini sunt si au sa fie oamenii is mai scumpi ca tot,o viata avem!!!
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 29 Decembrie 2011 - 01:33
Eiii da... baieti cine vrea vieti de om sa se adreseze la mine. Cui nu-i ajunge, poftim!!! De Anul Nou fac si reduceri... xD
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!